menu Request
×

Chord Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) Kunci Gitar Dasar dan Lirik

251 views
Capo di fret 4

            F           G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari..
 E         Am             Dm
opo kowe lali.. karo janjimu..
                 G
mbiyen ngancani aku..

F           G   F           C
 mergo ati iki.. ora koyo biasane..
       Dm                  G
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

F              G
 uwes pirang sasi..
F                C
 kowe ngilang ra ngabari
  Dm                  G
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari
 E         Am             Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          G
ngancani aku..
             C                  C
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em        E           Am
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
          G               C
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.) F G Em E Am
       Dm G Am A

F            G
 lek nyatane wis nduwe ganti
 C      Bb     Am
aku.. lilo.. meski..
 G        F               G
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari
 E         Am             Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          G
ngancani aku..
             C                  C
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            F          G
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em        E           Am
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
          G               C   Bb
ngancani aku.. tekane matiku..

           Dm
iling janjimu mbiyen..
          G               C
ngancani aku.. tekane matiku..





            A           B
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari..
 Bm        Bm            Dm
opo kowe lali.. karo janjimu..
                 B
mbiyen ngancani aku..

A           B   A           E
 mergo ati iki.. ora koyo biasane..
       Dm                 B
kangen karo esemu.. kangen karo guyumu..

A              B
 uwes pirang sasi..
A                E
 kowe ngilang ra ngabari
  Dm                 B
dungaku mung siji.. kowe sehat ati..

(Chorus)
            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari
 Bm        Bm            Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          B
ngancani aku..
             E                  E
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em       Bm          Bm
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
          B               E
ngancani aku.. tekane matiku..

(Int.) A B Em Bm Bm
       Dm B Bm Gm

A            B
 lek nyatane wis nduwe ganti
 E      B/D#    Bm
aku.. lilo.. meski..
 B        A               B
ati iki perih.. tak ikhlasno..

(Chorus)
            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em
wis suwe ora ngabari
 Bm        Bm            Dm
opo kowe lali.. karo janjimu mbiyen
          B
ngancani aku..
             E                  E
opo kowe ngerti njero ati iki perih..

            A          B
kowe neng endi.. aku kangen..
             Em       Bm          Bm
wes suwe ora ngancani aku saben mbengi..
           Dm
iling janjimu mbiyen..
          B               E   Fm
ngancani aku.. tekane matiku..

           Dm
iling janjimu mbiyen..
          B               E
ngancani aku.. tekane matiku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Woro Widowati mudah, kunci gitar Woro Widowati, chord lagu Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati), chord dasar Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati), chordtela Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati), download lagu Kowe Neng Endi - Pepeh SadBoy (Cover By Woro Widowati) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Woro Widowati di youtube: https://youtube.com/watch?v=d66E-otYOHw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Woro Widowati

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari