menu Request
×

Kunci Gitar Wagu Lagu - Wayahe Leren Chord Dasar dan Lirik Lengkap

219 views
 Intro : C D Bm E
C Cm D G

G C
mungkin iki kahanan
D
wong nduwe bondo pas-pasan
-G C
kowe ngejak dolan
D G Cm
aku golek alesan..

G C
ora bakal tak getuni
D G
senajan kudu loro ati
C
yen kowe ra betah
D G
aku mung trimo pasrah..

Em Bm
abot.. dalane..
C G
dadi wong ora nduwe
Am Bm
tapi iki prosese
C D
mbesok bakal tak buktekke..

Reff :
G C
pancen iki wayahe
D G
aku leren mbek kowe
Em A
ati tresno tenanan
C D
tansah mbok nggo dolanan..

G C
aku bakal ngikhlaske
D Em
kowe karo liyane
C
mbesok tak sumbang
Cm G D
lehmu nduwe gawe..

G D
sak tenane ati iki
mung tresno sliramu
Em Bm
kagem ati ndok cah ayu
pujaan atiku
C
nanging kowe lungo
D
gandeng uwong liyo
G
senajan ati gelo
D
yo wes bakal tak ikhlasno..

G C
mungkin iki kahanan
D G
wong nduwe bondo pas-pasan
C
kowe ngejak dolan
D G D
aku golek alesan..

G C
ora bakal tak getuni
D G
senajan kudu loro ati
C
yen kowe ra betah
D G
aku mung trimo pasrah..

Em Bm
abot.. dalane
C G
dadi wong ora nduwe
Am Bm
tapi iki prosese
C D
mbesok bakal tak buktekke..

Reff :
G C
pancen iki wayahe
D G
aku leren mbek kowe
Em A
ati tresno tenanan
C D
tansah mbok nggo dolanan..

G C
aku bakal ngikhlaske
D Em
kowe karo liyane
C
mbesok tak sumbang
Cm G D
lehmu nduwe gawe..

G C
pancen iki wayahe
D G
aku leren mbek kowe
Em A
ati tresno tenanan
C D
tansah mbok nggo dolanan..

G C
aku bakal ngikhlaske
D Em
kowe karo liyane
C
mbesok tak sumbang
Cm G
lehmu nduwe gawe..
Em C
mbesok tak sumbang
Cm G
dekor sak terobe..

Outro : Em G
[tab] : Em-F-F#m-G

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Wagu Lagu mudah, kunci gitar Wagu Lagu, chord lagu Wagu Lagu - Wayahe Leren, chord dasar Wagu Lagu - Wayahe Leren, chordtela Wagu Lagu - Wayahe Leren, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Wagu Lagu - Wayahe Leren, download lagu Wagu Lagu - Wayahe Leren mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Wagu Lagu di youtube: https://youtube.com/watch?v=sgEp3nUzJgU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Wagu Lagu

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari