menu Request
×

Vita Alvia - Sengit MP3 dan Lirik Lagu

120 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku, kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu

lambemu lunyu koyok welut ning kali
omonganmu manis sing marai mati
ra bakal tak gugu ra iso diugemi
mergo mencla mencle ra tau mbok tepati

lambemu oli top 1, omonganmu number one
wes aku ngalah tenan timbang stress duluan
aku wes kapusan karo paras menawan
aku angkat tangan ketimbang tambah kedanan

kowe ojok ngantek nesu, sori aku nolak kamu
goleko liyane aku

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu

wes janjane tresnomu ki kepiye
ojo bolak balek marai loro mikire
yen pancene tresno koyok wong tresno
ojo mung suloyo ojo mbok nggo dolanan

hompimpah alaihom gambreng
tresnomu koyok wong goreng lempeng
keno angin sitik wes langsung melempem
janji tresnomu gurih wes koyo kripik bayem

kowe ojok ngantek nesu, sori aku nolak kamu
goleko liyane aku

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu

kowe wes ngerti awakku, ora gelem ning cintamu
nyoto-nyoto benci kamu, opo maneh dadi pacarmu
kowe dudu seleraku kanggo ngancani uripku
aku iki dandan ayu, ora cukup bondo gur sewu

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vita Alvia mudah, kunci gitar Vita Alvia, chord lagu Vita Alvia - Sengit, chord dasar Vita Alvia - Sengit, chordtela Vita Alvia - Sengit, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Vita Alvia - Sengit, download lagu Vita Alvia - Sengit mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vita Alvia di youtube: https://youtube.com/watch?v=r29VW9f3_CQ

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Vita Alvia

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari