menu Request
×

Kunci Gitar Vita Alvia - Nebus Salah Chord Dasar dan Lirik Lengkap

44 views
Vita Alvia - Nebus Salah ✓ Chord

Intro : C Am Dm G..

C                  E
 arum gondone wes ilang suwi..
     F             G
neng endi saiki.. leh ku goleki..
C                    Am
 arep tak tebus salahku..
           F               G
njaluk sepuromu.. gedine dusoku..

C                    E
 getun pancen tibone neng mburi..
   F                G
nyesele ning ati.. ora mari-mari..
C                Am
 tak akoni aku salah..
          F                   G
wes gawe atimu susah.. adoh teko bungah..

Reff :
 C                      Am
 opo kudu sujud neng ngarep motomu..
  Dm                         G
 opo kudu sujud nyembah ning sikelmu..
 E              Am  -G
 opo kudu ro nyawaku..
        F               G
 yen pancen iso nebus dusoku..
         (C)
 neng awakmu..

Musik : C Am Dm G..

C                    E
 getun pancen tibone neng mburi..
   F                G
nyesele ning ati.. ora mari-mari..
C                Am
 tak akoni aku salah..
          F                   G
wes gawe atimu susah.. adoh teko bungah..

Reff :
 C                      Am
 opo kudu sujud neng ngarep motomu..
  Dm                         G
 opo kudu sujud nyembah ning sikelmu..
 E               Am  -G
 aku ikhlas lilo ati..
        F                  G
 yen pancen kudu kuwi sing tak lakoni..

 C                      Am
 opo kudu sujud neng ngarep motomu..
  Dm                         G
 opo kudu sujud nyembah ning sikelmu..
 E              Am  -G
 opo kudu ro nyawaku..
        F               G
 yen pancen iso nebus dusoku..
          C  F G        C 
 neng awakmu.. neng awakmu..

Outro : C Am Dm G C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G Em Am D..

G                  B
 arum gondone wes ilang suwi..
     C             D
neng endi saiki.. leh ku goleki..
G                    Em
 arep tak tebus salahku..
           C               D
njaluk sepuromu.. gedine dusoku..

G                    B
 getun pancen tibone neng mburi..
   C                D
nyesele ning ati.. ora mari-mari..
G                Em
 tak akoni aku salah..
          C                   D
wes gawe atimu susah.. adoh teko bungah..

Reff :
 G                      Em
 opo kudu sujud neng ngarep motomu..
  Am                         D
 opo kudu sujud nyembah ning sikelmu..
 B              Em  -D
 opo kudu ro nyawaku..
        C               D
 yen pancen iso nebus dusoku..
         (G)
 neng awakmu..

Musik : G Em Am D..

G                    B
 getun pancen tibone neng mburi..
   C                D
nyesele ning ati.. ora mari-mari..
G                Em
 tak akoni aku salah..
          C                   D
wes gawe atimu susah.. adoh teko bungah..

Reff :
 G                      Em
 opo kudu sujud neng ngarep motomu..
  Am                         D
 opo kudu sujud nyembah ning sikelmu..
 B               Em  -D
 aku ikhlas lilo ati..
        C                  D
 yen pancen kudu kuwi sing tak lakoni..

 G                      Em
 opo kudu sujud neng ngarep motomu..
  Am                         D
 opo kudu sujud nyembah ning sikelmu..
 B              Em  -D
 opo kudu ro nyawaku..
        C               D
 yen pancen iso nebus dusoku..
          G  C D       (G)
 neng awakmu.. neng awakmu..

Outro : G Em Am D G..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vita Alvia mudah, kunci gitar Vita Alvia, chord lagu Vita Alvia - Nebus Salah, chord dasar Vita Alvia - Nebus Salah, chordtela Vita Alvia - Nebus Salah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Vita Alvia - Nebus Salah, download lagu Vita Alvia - Nebus Salah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vita Alvia di youtube: https://youtube.com/watch?v=GWpEHw5PcqA

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Vita Alvia

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari