menu Request
×

Vita Alvia - Aku Ikhlas MP3 dan Lirik Lagu

99 views

Berikut adalah lirik lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas dari Vita Alvia. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

aku nglakoni kabeh iki
ikhlas seko ning ati nggo sliramu
duh kangmas, sepurane yen aku gawe loro atimu
aku ora menghargai kowe sing gemati

yowes rapopo, rasah digetuni
cukup aku ngerti perjuanganku
dadi esemmu ning uripmu

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
tulung ojo koe ninggalke aku
aku pengen ning sandingmu

yowes rapopo, rasah digetuni
cukup aku ngerti perjuanganku
dadi esemmu ning uripmu

sak jembare segoro
aku ikhlas yen akhire kudu nompo loro iki
tulung ojo koe ninggalke aku
aku pengen ning sandingmu

pancen iki dalane, aku raiso nompo
aku wes iso nerimo, tapi aku sing ora lilo
pengenmu kepiye, pengenku nyanding koe
wes lalekke aku, tak cubo nompo anane

mungkin wes takdire
kudu dikuatke nompo kenyataane
aku ro koe pancen dudu jodone

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Vita Alvia mudah, kunci gitar Vita Alvia, chord lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas, chord dasar Vita Alvia - Aku Ikhlas, chordtela Vita Alvia - Aku Ikhlas, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas, download lagu Vita Alvia - Aku Ikhlas mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Vita Alvia di youtube: https://youtube.com/watch?v=F0CGkMWWv-s

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Vita Alvia

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari