menu Request
×

Via Vallen - Terminal Giwangan MP3 dan Lirik Lagu

279 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan

biasane jam s-m-ne wis ngabari
nanging tekan saiki hpku durung muni
biasane jedal jedul ning ngarepku
nanging dino dino iki
menghilang bagai butiran debu

aku mung koyo terminal giw-ngan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
bojomo mas, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal giw-ngan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

lingguh ndodok nang ngarep bar nggodok kopi
ngeteni kabarmu mas, kok leh nganyelne ati
banjur tak kirimi bbm, “apa kabar sayang”
lagi ngopo karo sopo malah ra diwoco

duh alah mas, anggepmu aku iki sopo
bojomo mas, aku iki bojomo
mengopo, jawabmu gawe aku tambah nestopo
suwe ora jamu, ketemu pisan nggawe gelo

aku mung koyo terminal giw-ngan
mung tok nggo sambat, tok nggo istirahat

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

rasane ora karuan, ning ati loro tenan
cinta matiku kau anggep dolanan
pengen opo tak turuti, leh ku lembur telung wengi
udu kuwi maksudku mbok yo ngerteni

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Terminal Giwangan, chord dasar Via Vallen - Terminal Giwangan, chordtela Via Vallen - Terminal Giwangan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Via Vallen - Terminal Giwangan, download lagu Via Vallen - Terminal Giwangan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=81VWPCHtDtY

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari