menu Request
×

Kunci Gitar Via Vallen - Sewu Kutho Chord Dasar dan Lirik Lengkap

221 views
(Intro) C...

C                Em
 sewu kutho uwis tak liwati
F     C         G
 sewu ati tak takoni
C                     Em
 nanging kabeh.. podo ra ngerteni
F     C           G
 lungamu.. ning endi..

       Am                     F
pirang taun.. anggonku nggoleki..
     C      G           C
seprene.. durung biso nemoni..

(Intro) Am Dm G C

(Chorus)
Dm       G     C        Am
 wis tak cobo.. nglalekake
F      G        C    Gm C
 jenengmu soko atiku..
F      G        C   Bb  Am
 sak tenane aku ora ngapusi
Dm       G     C
isih tresno sliramu..

C                 Em
 umpamane.. kowe uwis mulyo
F     C     G
 lilo aku lilo..
C                      Em
 yo mung siji.. dadi panyuwunku..
F    C          G
 aku pengen ketemu..

  Am                   F
senajan.. sak kedepe moto..
         C
tak nggo tombo..
G                  C
kangen jero ning dodo..

(Interlude) Am F
            Am G F
            Am G F G..

(Chorus)
Dm       G     C        Am
 wis tak cobo.. nglalekake
F      G        C    Gm C
 jenengmu soko atiku..
F      G        C   Bb  Am
 sak tenane aku ora ngapusi
Dm       G     C
isih tresno sliramu..

C                 Em
 umpamane.. kowe uwis mulyo
F     C     G
 lilo aku lilo..
C                      Em
 yo mung siji.. dadi panyuwunku..
F    C          G
 aku pengen ketemu..

  Am                 F
senajan.. sak kedepe moto..
         C
tak nggo tombo..
G                  C
kangen jero ning dodo..

  Am                 F
senajan.. sak kedepe moto..
         C
tak nggo tombo..
G                  C
kangen jero ning dodo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Sewu Kutho, chord dasar Via Vallen - Sewu Kutho, chordtela Via Vallen - Sewu Kutho, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Via Vallen - Sewu Kutho, download lagu Via Vallen - Sewu Kutho mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=aULDPLYZdTg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari