menu Request
×

Via Vallen - Lanangan Ra Mutu MP3 dan Lirik Lagu

112 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

pisan ketemuan anane ngomongke katresnan
ngajak pendekatan sok ngeroso jagoan
omongan sok alus nang lambene muni tulus
ngroso paling bagus padahal kok wedhus

aku kudu piye wes bacut katut atine
nganti bondho dunyo wes entek-entekan
bacut tresno slirane nanging sak karepe dewe
kabeh ambyar bubar mung marai edan

selak ambyar entek-entekan
bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu
bul pabu mung gur modal untu

ning awal ngomong tresna tenanan
akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan
bul kowe mung dolanan

kesel buyar ambyar batin iki
jebul mung diapusi lanangan ra mbejaji
manise ning awal ketemu le ngeyakinke aku
nganti tego nyidro bojomu

akhire tibo mburi mung kapusan
saiki kabeh bosokmu uwis konangan
bingung atiku kesel ra karuan
nanging kudu piye maneh wes kahanan

selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

mbiyene ning awal cangkeme jan manis tenan
jebul tibo mburi sifatmu bosok tenanan
menclok rono menclok rene mengumbar katresnan
keroso bagus dewe lagake koyo pangeran

janji janji setyo kabeh mung amergo bondho
tresno sing tak nduweni kabeh raono guno
jebul kowe kuwi mung buto rupo menungso
ketok apik ning njobo jebul njerone olo

selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

mas kowe wes tak culke, mergo kowe sak penake dewe
mas mugo bahagia ro wong liyo, gandeng meneh aku wes ra biso

selak ambyar entek-entekan, bondhoku mubal ra karuan
mung nggo dapurmu sing blas ra mutu, bul pabu mung gur modal untu
ning awal ngomong tresna tenanan, akhire mung malik kahanan
tak kiro tenan bul kowe mung dolanan

atiku wes lilo tenanan, ketimbang mung terus kelaran
yen kon mbaleni tali katresnan, aku wes ra iso tenanan
aku wes ikhlas, aku wes lilo, aku wes cukup bahagia
tanpo kowe uripku luwih merdeko

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, chord dasar Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, chordtela Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu, download lagu Via Vallen - Lanangan Ra Mutu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=wv7cbCGDFrM

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari