menu Request
×

Kunci Gitar Via Vallen - Lali Rasane Tresno Chord Dasar dan Lirik Lengkap

210 views
(Intro) C

    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

(Interlude) C G Am Em Dm C G
            C G Am Em Dm C G C

(Chorus)
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

C                 G
 Mbiyen tau ono roso
             Am
Ning njero dodo
                    Em
Sakdurunge kowe nggawe, aku cidro
Dm                   C
 kowe tego ninggal lungo
            G
Karo wong liyo
                G
Senajan ati iki loro, Aku ra popo

C                 G
 Wis suwe ora ketemu
                     Am
Kowe teko nang ngarepku
                      Em
Kowe ngajak balen nggawe kaget
              Dm
Sakjroning atiku
              C
Tanpo roso bersalah
               G
kowe genggam tanganku
              G
Terus kowe ngomong
                   Am
pengen balen karo aku

           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..

(Chorus)
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..

C                  G
 Sakjembare laut samudro
               Am
Bakal tak sebrangi
                     Em
Demi ngentukke tresnamu
            Dm
Pepujaning ati
                   C
nanging opo kowe tego
             G
mblenjani janji
                 G
Nganti eluh iki netes
             C
deres ning pipi

                   G
Sudah lupakan saja cerita
              Am
cinta kita berdua
             Em
Karena diantara kita
              Dm
sudah tak ada rasa
                C            G
Rasa cinta yang dulu selalu ada
                     G
Kini telah pergi menghilang
    C G Am Em Dm C G
Sayang..

(Interlude) C G Am Em Dm C G

           Em
Goro-goro awakmu
              F
tau ninggalke aku
            C
saiki ilang tresnoku
Am              Em
 Sorry-sorry to say..
           F
Aku ra iso trimo
            G
Mergo saiki tresnoku
                G
wis tinggal kenangan..

(Chorus)
    C            G
Padange sinar rembulan
        Am          Em
Seindah gemerlap bintang
      Dm        C
Wis suwe ora nyawang
      G
Opo kowe isih sayang..

       C        G
Nganti lali rasane tresno
       Am          Em
Opo pancen wis ra ono roso
      Dm           C
Tresnaku nggo sliramu
      G                    C
Saiki wis luntur.. seko atiku..


* Chord originalnya dari "G"

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno, chord dasar Via Vallen - Lali Rasane Tresno, chordtela Via Vallen - Lali Rasane Tresno, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno, download lagu Via Vallen - Lali Rasane Tresno mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=FX4aUvf3Hcc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari