menu Request
×

Via Vallen - Bojomu Turahanku MP3 dan Lirik Lagu

89 views

Berikut adalah lirik lagu Via Vallen - Bojomu Turahanku dari Via Vallen. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

aku wes ngiro bakale
endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku
lha kok malah nyuduk aku

jane aku kudu ngguyu
nyaw-ng kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu
kuwi ngono turahanku

opo ra eling mbiyen sik jamane keremu
yo mung aku sing mbok gawe tambal butuhmu
aku ora ngiri saiki kowe nyuduk aku
mergo saiki wes rumongso mulyo uripmu

senajan kowe koceh duwek olehmu mbabu
nanging ojo sak penake kowe nyuduk kacanmu
wes eruh yen bojomu kuwi biyene bojoku
panggah mbok barak ae ora ngerti rambu-rambu

aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
jane aku kudu ngguyu nyaw-ng kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
jane aku kudu ngguyu nyaw-ng kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

mangkane aku ngguyu pendak eruh rupamu
sajake kok nggeragas tenan ngopeni turahanku
opo pancen raiso yen sliramu golek liyo
kok sampek tego kowe nglelesi bojone konco

neng panggah saiki aku isih ra ceto
sing gatel kuwi kowe opo terae gendakanmu
tapi aku maturnuwun kok mbeneh tenan kowe
anggene ngrumat apik sing dadi turahanku

aku wes ngiro bakale endinge koyo ngene
lha kowe cs kentelku, lha kok malah nyuduk aku
jane aku kudu ngguyu nyaw-ng kowe ngece aku
bojomu seng jare lugu kuwi ngono turahanku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Via Vallen mudah, kunci gitar Via Vallen, chord lagu Via Vallen - Bojomu Turahanku, chord dasar Via Vallen - Bojomu Turahanku, chordtela Via Vallen - Bojomu Turahanku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Via Vallen - Bojomu Turahanku, download lagu Via Vallen - Bojomu Turahanku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Via Vallen di youtube: https://youtube.com/watch?v=gv-auS9JSvI

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Via Vallen

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari