menu Request
×

Kunci Gitar Ucup Klaten - Lambene Tonggo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

95 views
 Intro : Am..Dm..Dm..G C..
        Am..Dm..Dm..G C..
        Dm..Em..Am..

Am                  Dm
neng ngarepku kowe apik tenan
          G                 C
neng mburiku.. kowe rasan rasan..
Am                  Dm
yen ketemu podo ngguya ngguyu
          G                C
neng mburiku.. lambemu mecucu..

    Dm              Dm
tonggo.. lambene tonggo..
        G           Em       Am
tutupen kupingmu sumpelono tahu..

Am
jare aku lewat ra tau luruh luruh
    Dm
padahal tak klakson etok etok ora weruh
       Dm
nek ra diluruhi mbengok karo misuh misuh
      G                      C
yowes ngono kuwi cangkeme tonggo ncen rusuh
(hisss.. tutuke hek.. tutuke hek)

Am
elingo kowe mbiyen kesandung
aku sing nulung
Dm
memeanmu kudanan, aku yo sing nulung
Dm
diteri wewehan
wes ditompo jare durung
G
lung tulung ditulung
C
 lha kok kowe malah mentung..

Int. Dm..Em..Am..

Reff :
 Am
 mereka bilang pemalas
 Dm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 G
 mereka bilang cah sombong
 Em
 yen kowe uwes sukses..

 Am
 mereka bilang cah royal
 Dm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
 G
 urip pancen ngono terus
      Em                Am
 wong ra seneng rasah diurus..

#)
     Dm              Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G       Em         Am
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

 Am
iki lho sek jenenge urip legi pait
      Dm
mergo duit okeh uwong sek do sengit
        Dm
kojah rono kojah rene jare aku medhit
    G                C
padahal aku iki blas ra nyekel duit..

   Am
glidik rono rene dikiro cah dolan
        Dm
padahal aku iki kerja golek mangan
        Dm
nguripi simbok, adik, kakak, karo ponakan
     G                         C
walahyung lha mbok kiro aku ki jaran?

Int. Dm..Em..Am..

Reff :
 Am
 mereka bilang pemalas
 Dm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 G
 mereka bilang cah sombong
 Em
 yen kowe uwes sukses..

 Am
 mereka bilang cah royal
 Dm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
 G
 urip pancen ngono terus
      Em                Am
 wong ra seneng rasah diurus..

#)
     Dm              Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G           Em       Am
 tutupen kupingmu sumpelono tahu..
     Dm              Dm
 tonggo.. lambene tonggo..
         G       Em         Am
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Dm..Gm..Gm..C F..
        Dm..Gm..Gm..C F..
        Gm..Am..Dm..

Dm                  Gm
neng ngarepku kowe apik tenan
          C                 F
neng mburiku.. kowe rasan rasan..
Dm                  Gm
yen ketemu podo ngguya ngguyu
          C                F
neng mburiku.. lambemu mecucu..

    Gm              Gm
tonggo.. lambene tonggo..
        C           Am       Dm
tutupen kupingmu sumpelono tahu..

Dm
jare aku lewat ra tau luruh luruh
    Gm
padahal tak klakson etok etok ora weruh
       Gm
nek ra diluruhi mbengok karo misuh misuh
      C                      F
yowes ngono kuwi cangkeme tonggo ncen rusuh
(hisss.. tutuke hek.. tutuke hek)

Dm
elingo kowe mbiyen kesandung
aku sing nulung
Gm
memeanmu kudanan, aku yo sing nulung
Gm
diteri wewehan
wes ditompo jare durung
C
lung tulung ditulung
F
 lha kok kowe malah mentung..

Int. Gm..Am..Dm..

Reff :
 Dm
 mereka bilang pemalas
 Gm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 C
 mereka bilang cah sombong
 Am
 yen kowe uwes sukses..

 Dm
 mereka bilang cah royal
 Gm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
 C
 urip pancen ngono terus
      Am                Dm
 wong ra seneng rasah diurus..

#)
     Gm              Gm
 tonggo.. lambene tonggo..
         C       Am         Dm
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

 Dm
iki lho sek jenenge urip legi pait
      Gm
mergo duit okeh uwong sek do sengit
        Gm
kojah rono kojah rene jare aku medhit
    C                F
padahal aku iki blas ra nyekel duit..

   Dm
glidik rono rene dikiro cah dolan
        Gm
padahal aku iki kerja golek mangan
        Gm
nguripi simbok, adik, kakak, karo ponakan
     C                         F
walahyung lha mbok kiro aku ki jaran?

Int. Gm..Am..Dm..

Reff :
 Dm
 mereka bilang pemalas
 Gm
 yen uripmu kere (yoben kere)
 C
 mereka bilang cah sombong
 Am
 yen kowe uwes sukses..

 Dm
 mereka bilang cah royal
 Gm
 yen kowe uwes bangkrut (ayo kukut!!)
 C
 urip pancen ngono terus
      Am                Dm
 wong ra seneng rasah diurus..

#)
     Gm              Gm
 tonggo.. lambene tonggo..
         C           Am       Dm
 tutupen kupingmu sumpelono tahu..
     Gm              Gm
 tonggo.. lambene tonggo..
         C       Am         Dm
 rasan rasanmu kuwi semangatku !!!

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ucup Klaten mudah, kunci gitar Ucup Klaten, chord lagu Ucup Klaten - Lambene Tonggo, chord dasar Ucup Klaten - Lambene Tonggo, chordtela Ucup Klaten - Lambene Tonggo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ucup Klaten - Lambene Tonggo, download lagu Ucup Klaten - Lambene Tonggo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ucup Klaten di youtube: https://youtube.com/watch?v=KEc0ZbqoSTQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ucup Klaten

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari