menu Request
×

Kunci Gitar TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien Chord Dasar dan Lirik Lengkap

115 views

Berikut ini adalah kunci gitar dari TTM AKUSTIK dengan judul TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien .


Intro C G Am G F Em Dm G C C G Am A tak tembangke lagu iki Dm kanggo sliramu sing paling G tak tresnani.. Em E Am getun ati iki, aku ra nepati janji Dm aku lungo tanpo kondo G F G mergo kedanan wong lio.. C G Am A kelingan mbiyen dewe ketemu Dm G kowe janji ra bakal ngelarani atiku -F Em E segampang iki caramu Am mupus roso trenoku Dm aku ra bakal lali G C tekan kapan ra bakal tak ngapurani.. Dm G kowe lungo ninggal aku, atiku loro E Am ora nyongko kowe gampang keno godho Dm G aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno F G tak akoni pancen.. aku iki.. C dudu sopo-sopo.. Chorus F seng gede pangapuramu G lungaku ninggal tatu C wes gawe loro atimu.. F aku ra butuh tresnomu G kabeh kuwi mung palsu C tak buang roso tresnoku G Am korban janji manismu Dm tak jaluk pengertianmu G ojo dadi loromu C tulung ngapuranen aku.. F ati iki dudu dolanan G dudu pelampiasan C senajan uripku pas pasan G Am aku wani kelangan Dm ora perlu tok getuni G certio loro iki C ora bakal tak baleni.. Music F G Em Am F G C Dm G kowe lungo ninggal aku, atiku loro E Am ora nyongko kowe gampang keno godho Dm G aku ra iso nompo lehmu dolanan tresno F G tak akoni aku pancen.. aku iki.. C dudu sopo-sopo.. Chorus F seng gede pangapuramu G lungaku ninggal tatu C wes gawe loro atimu.. F aku ra butuh tresnomu G kabeh kuwi mung palsu C tak buang roso tresnoku G Am korban janji manismu Dm tak jaluk pengertianmu G ojo dadi loromu C tulung ngapuranen aku.. F ati iki dudu dolanan G dudu pelampiasan C senajan uripku pas pasan G Am aku wani kelangan Dm ora perlu tok getuni G certio loro iki C ora bakal tak baleni.. Dm ora perlu tok getuni G certio loro iki F Fm G C ora bakal tak baleni..
Tittle : Cerito Loro
Artist : TTM AKUSTIK & Putri Andien
Song Writer : Sigit Priyono
Release 14 Desember 2020 di Youtube TTM AKUSTIK

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar TTM AKUSTIK mudah, kunci gitar TTM AKUSTIK, chord lagu TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien , chord dasar TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien , chordtela TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien , download lagu TTM AKUSTIK - Cerito Loro Ft. Putri Andien mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari TTM AKUSTIK di youtube: https://youtube.com/watch?v=dSUli4XCmqU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari TTM AKUSTIK

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari