menu Request
×

Kunci Gitar Trio Macan - Tresno Sejati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

160 views
 Intro : Am Dm G C
Dm F E
Am...E...

Am G
opo kowe saiki wes lali
F C
karo aku masa lalumu
Dm Am
mbiyen kowe ngucap janji
F E
nanging kowe dewe sing mblenjani..

Am G
opo iki tresno sejati
F C
ora kudu biso nduweni
Dm Am
senajan loro sak jeroning dodo
F E
nanging aku isih iso nompo..

Reff :
Am Dm
sak jujure aku iki kangen sliramu
G C
sak tenane aku isih sayang awakmu
Dm F
nanging aku sadar..
E
kowe wes ono sing nduwe..

Am Dm
tresno iki tak simpen sak jeroning ati
G C
roso iki tak gowo teka ning mati
Dm F
senajan aku ngerti..
E
kowe ra bakal bali..
Am
mantan..

Am Dm
..mendunge langit peteng ora dadi karepmu
G C
..kudune mongso rendeng tapi panas atiku
Dm F
..opo mung kene ke wes pancen takdire
E (Am)
awale ra sepiro endinge keloro loro..

Am Dm
..kelap kelipe lintang ngantake wayah wengi
G C
..sakjane iseh sayang tapi menyayat hati
Dm F
..opo mungkin iki wes pancen dalane
E
cukup semene wae
Am
pedhot sesambungan jawabane..

Musik : Am..E..

Am Dm
kangen sliramu..
G C
sayang awakmu..
Dm
..senyumanmu.
F E
..selalu terbayang di ingatanku..

Reff :
Am Dm
sak jujure aku iki kangen sliramu
G C
sak tenane aku isih sayang awakmu
Dm F
nanging aku sadar..
E
kowe wes ono sing nduwe..

Am Dm
tresno iki tak simpen sak jeroning ati
G C
roso iki tak gowo teka ning mati
Dm F
senajan aku ngerti..
E
kowe ra bakal bali..
Am
mantan..

[[[ORIGINAL CHORD]]]
Intro : 
F#m Bm E A
Bm D C#..
F#m....C#....

 F#m           E
opo kowe saiki wes lali
  D           A
karo aku masa lalumu
   Bm          F#m
mbiyen kowe ngucap janji
   D                    C#
nanging kowe dewe sing mblenjani..

 F#m           E
opo iki tresno sejati
 D            A
ora kudu biso nduweni
    Bm               F#m
senajan loro sak jeroning dodo
  D               C#
nanging aku isih iso nompo..

Reff :
         F#m               Bm
 sak jujure aku iki kangen sliramu
         E                  A
 sak tenane aku isih sayang awakmu
   Bm          D 
 nanging aku sadar.. 
          C# 
 kowe wes ono sing nduwe..

         F#m                   Bm
 tresno iki tak simpen sak jeroning ati
       E                A
 roso iki tak gowo teka ning mati
     Bm          D
 senajan aku ngerti..
      C#
 kowe ra bakal bali..
    F#m
 mantan..

F#m                  Bm
..mendunge langit peteng ora dadi karepmu
E                   A
..kudune mongso rendeng tapi panas atiku
Bm                     D
..opo mung kene ke wes pancen takdire
   C#                            F#m 
awale ra sepiro endinge keloro loro..

F#m               Bm
..kelap kelipe lintang ngantake wayah wengi
E                A
..sakjane iseh sayang tapi menyayat hati
Bm                    D
..opo mungkin iki wes pancen dalane
      C# 
cukup semene wae 
                         F#m
pedhot sesambungan jawabane..

Musik : 
F#m....C#....

F#m         Bm   
kangen sliramu.. 
E          A
sayang awakmu..
Bm           
..senyumanmu.
D                  C#
..selalu terbayang di ingatanku..

Reff :
         F#m               Bm
 sak jujure aku iki kangen sliramu
         E                  A
 sak tenane aku isih sayang awakmu
   Bm          D            C# 
 nanging aku sadar kowe wes ono sing nduwe

         F#m                   Bm
 tresno iki tak simpen sak jeroning ati
       E                A
 roso iki tak gowo teka ning mati
     Bm          D       C#
 senajan aku ngerti kowe ra bakal bali 
    F#m
 mantan..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Trio Macan mudah, kunci gitar Trio Macan, chord lagu Trio Macan - Tresno Sejati, chord dasar Trio Macan - Tresno Sejati, chordtela Trio Macan - Tresno Sejati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Trio Macan - Tresno Sejati, download lagu Trio Macan - Tresno Sejati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Trio Macan di youtube: https://youtube.com/watch?v=kER_qpPX6gM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Trio Macan

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari