menu Request
×

Chord Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu Kunci Gitar Dasar dan Lirik

241 views
 Intro : Am Dm G C
        F Dm E Am..
        Am Dm G C
        F Dm E Am..

Am                     Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                    C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                 Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Am                E
sliramu sing tak tresnani..

Am               Dm
pancene abot nandang tresno..
G                   C
naliko adoh jarak'e sliramu..
F                  Dm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        E
mergo kudu nompo..
      Am
jejodohan wong tuwo..

Int. Dm E Am..

Reff :
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F            Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E           Am     E     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Am           Dm
 senadyan aku nelongso..
        G             C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E               Am     E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G            C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm  
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E         Am
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Am Dm G C
        F Bm E Am..
        Am Dm G C
        F Bm E Am E..

Am                     Dm
langit mendung sing dadi saksi..
G                    C
trenyuh rasane nelongso ning ati..
F                 Dm
naliko pupus tresno iki..
         E
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Am
sliramu sing tak tresnani..

Int. Dm E  Am..

Reff :
 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F            Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E           Am     E     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Am           Dm
 senadyan aku nelongso..
        G             C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E               Am     E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G            C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm  
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am    E
 lewat tembang asmorondono..

 Am              Dm
 yo wis kudu tak lilakne..
        G         C
 yen pancen iki dalane..
       F            Dm
 sing apik kanggo tresnamu
        E           Am     E     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Am           Dm
 senadyan aku nelongso..
        G             C
 nangis sak jeroning atiku..
        F                  Dm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          E               Am     E
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Am             Dm
 yen pancen iki salahku..
      G            C
 pangapuroku tulus atiku..
      F                    Dm  
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          E          Am
 lewat tembang asmorondono..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Dm Gm C F
        Bb Gm A Dm..
        Dm Gm C F
        Bb Gm A Dm..

Dm                     Gm
langit mendung sing dadi saksi..
C                    F
trenyuh rasane nelongso ning ati..
Bb                Gm
naliko pupus tresno iki..
         A
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Dm                A
sliramu sing tak tresnani..

Dm               Gm
pancene abot nandang tresno..
C                   F
naliko adoh jarak'e sliramu..
Bb                 Gm
ra kuoso nrimo tresno liyo..
        A
mergo kudu nompo..
      Dm
jejodohan wong tuwo..

Int. Gm A Dm..

Reff :
 Dm              Gm
 yo wis kudu tak lilakne..
        C         F
 yen pancen iki dalane..
       Bb           Gm
 sing apik kanggo tresnamu
        A           Dm     A     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Dm           Gm
 senadyan aku nelongso..
        C             F
 nangis sak jeroning atiku..
        Bb                 Gm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          A               Dm     A
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Dm             Gm
 yen pancen iki salahku..
      C            F
 pangapuroku tulus atiku..
      Bb                   Gm 
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          A         Dm
 lewat tembang asmorondono..

Musik : Dm Gm C F
        Bb Em A Dm..
        Dm Gm C F
        Bb Em A Dm A..

Dm                     Gm
langit mendung sing dadi saksi..
C                    F
trenyuh rasane nelongso ning ati..
Bb                Gm
naliko pupus tresno iki..
         A
ra ngiro wis nduwe ganti..
        Dm
sliramu sing tak tresnani..

Int. Gm A Dm..

Reff :
 Dm              Gm
 yo wis kudu tak lilakne..
        C         F
 yen pancen iki dalane..
       Bb           Gm
 sing apik kanggo tresnamu
        A           Dm     A     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Dm           Gm
 senadyan aku nelongso..
        C             F
 nangis sak jeroning atiku..
        Bb                 Gm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          A               Dm     A
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Dm             Gm
 yen pancen iki salahku..
      C            F
 pangapuroku tulus atiku..
      Bb                   Gm 
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          A          Dm    A
 lewat tembang asmorondono..

 Dm              Gm
 yo wis kudu tak lilakne..
        C         F
 yen pancen iki dalane..
       Bb           Gm
 sing apik kanggo tresnamu
        A           Dm     A     
 mugo biso mulyo saklawase..

 Dm           Gm
 senadyan aku nelongso..
        C             F
 nangis sak jeroning atiku..
        Bb                 Gm
 tresno tak rewangi kanggo sliramu
          A               Dm     A
 pungkase sing nyanding dudu aku..

 Dm             Gm
 yen pancen iki salahku..
      C            F
 pangapuroku tulus atiku..
      Bb                   Gm 
 dadi pengiling crito sing tak tulis
          A          Dm
 lewat tembang asmorondono..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Harnawa mudah, kunci gitar Harnawa, chord lagu Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu, chord dasar Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu, chordtela Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu, download lagu Tiara Amora Feat. Harnawa - Tak Lilo Lungamu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Harnawa di youtube: https://youtube.com/watch?v=wLv5xap0hJs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Harnawa

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari