menu Request
×

Chord Tangkled Official - Nafsuku Kunci Gitar Dasar dan Lirik

192 views
(Intro) C Em F G
        C Em F G

C
kangen ning jero ati..
Em
kanggo kwe sing tak tresnani
F
senajan koyo ngimpi..
G                       C
doh lae kebangeten kowe iki..

C
nganti lali rasane..
Em
roso tresnoku karo kowe..
F
kabeh tak upayake..
G                           C
perjuanganku iki, sing ning ati..

     Dm    G        C     Am
loro atiku.. kok mbangeti..
     Dm    G          C
loro atiku.. sing tak rasake..

(Intro) Dm G Am
        F G C

(Chorus)
       C      G          Am
duh Gusti.. cukup semene wae..
  F        G           Am
loro ati.. sing ta rasake..
 F              G
ora bakal.. tak baleni..
 F              G
ora bakal.. tak getuni..
   F         G      C
mergo pilihanmu ora aku..

 C           G            Am
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
    F        G          Am
senajan ati iki rodok loro..
 F              G
aku bakal nahan diriku
 F              G
aku bakal nahan nafsuku
  F          G           C
kowe lan aku ra bakal nyatu..

(Int.) C Em F G
       C Em F G

C
kangen ning jero ati..
Em
kanggo kwe sing tak tresnani
F
senajan koyo ngimpi..
G                       C
doh lae kebangeten kowe iki..

C
nganti lali rasane..
Em
roso tresnoku karo kowe..
F
kabeh tak upayake..
G                           C
perjuanganku iki, sing ning ati..

     Dm    G        C     Am
loro atiku.. kok mbangeti..
     Dm    G          C
loro atiku.. sing tak rasake..

(Intro) Dm G Am
        F G C

(Chorus)
       C      G          Am
duh Gusti.. cukup semene wae..
  F        G           Am
loro ati.. sing ta rasake..
 F              G
ora bakal.. tak baleni..
 F              G
ora bakal.. tak getuni..
   F         G      C
mergo pilihanmu ora aku..

 C           G            Am
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
    F        G          Am
senajan ati iki rodok loro..
 F              G
aku bakal nahan diriku
 F              G
aku bakal nahan nafsuku
  F          G        C
kowe lan aku ra bakal nyatu..

 C           G            Am
aku ikhlas kowe karo wong liyo..
    F        G          Am
senajan ati iki rodok loro..
 F              G
aku bakal nahan diriku
 F              G
aku bakal nahan nafsuku
  F          G           C
kowe lan aku ra bakal nyatu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Tangkled Official mudah, kunci gitar Tangkled Official, chord lagu Tangkled Official - Nafsuku, chord dasar Tangkled Official - Nafsuku, chordtela Tangkled Official - Nafsuku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Tangkled Official - Nafsuku, download lagu Tangkled Official - Nafsuku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Tangkled Official di youtube: https://youtube.com/watch?v=H3qCF6bTo-w

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Tangkled Official

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari