menu Request
×

Syahiba Saufa - Nutupi Laraku MP3 dan Lirik Lagu

78 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

soyo adoh mung gawe ragu
opo iso yen terus mlaku
tak pekso senajan loro
aku rapopo, ning atiku sing rung kulino

yen terus sabar aku uwis tau
mangan ati kuwi mbendinaku
cubo ngertiyo sing neng pikirku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

isih kuat ora atiku
terus sabar ming ngremuk aku
sakjane nyikso batinku
nanging neng ngarepmu aku tetep ngguyu
nutupi laraku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
ati rasane loro
aku terimo, aku pengen pamit lungo

mungkin wes raono roso tresnamu nggo aku
opo malah sandiworo, kowe ngapusi aku
nggawe bingung atiku
arep tekan kapan tak tutupi laraku

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Syahiba Saufa mudah, kunci gitar Syahiba Saufa, chord lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku, chord dasar Syahiba Saufa - Nutupi Laraku, chordtela Syahiba Saufa - Nutupi Laraku, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku, download lagu Syahiba Saufa - Nutupi Laraku mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Syahiba Saufa di youtube: https://youtube.com/watch?v=0x2oKBhIGh8

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Syahiba Saufa

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari