menu Request
×

Kunci Gitar Sugeng Tindak - Kuncung Majasem feat. Lilik Laju, Fajar Mukti & Rama Rembo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

240 views
 Capo di fret 2

Intro : Am Em F C G

C
koyo-koyo krungu
       Am
gludug ing mongso ketigo
       F
krungu kabar sing nggawe
G        C
netese eluh soko moto
Am
rasane ning dodo
        Em
kaget semu ra percoyo
    F              G
nalikane kabar tak tompo..

Int. F G

C
isaku nangisi
       Am
njerit ning sak jroning ati
     F              G
sakwise ngerteni ndiko
      C
nompo kinarising pesti
Am
batinku keiris
            Em
luh ning mripat mrebes mili
        F
ngiring ndiko
                      G
sowan ning ngersaning Gusti..

Reff :
   C
 sugeng tindak..
      Am
 sewu dongoku ning dodo
      F           G        C    G
 mugo diapuro sak kabehing doso..

   C
 sugeng tindak..
       Am
 nyuwunku mring kang Kuoso
 F
 mugo katetepno
       G
 mlebu sakjroning suwargo..

 F       G        C            Am
  sewu pitutur mbiyene wis tak tompo
   Dm          G         C    G
 matur nuwun biso nggo tulodho..

Musik : C Am F G C
        Am Em F G F G

C
isaku nangisi
       Am
njerit ning sak jroning ati
     F              G
sakwise ngerteni ndiko
      C
nompo kinarising pesti
Am
batinku keiris
            Em
luh ning mripat mrebes mili
        F
ngiring ndiko
                      G
sowan ning ngersaning Gusti..

Reff :
   C
 sugeng tindak..
      Am
 sewu dongoku ning dodo
      F           G        C    G
 mugo diapuro sak kabehing doso..

   C
 sugeng tindak..
       Am
 nyuwunku mring kang Kuoso
 F
 mugo katetepno
       G
 mlebu sakjroning suwargo..

 F       G        C            Am
  sewu pitutur mbiyene wis tak tompo
   Dm          G          C
 matur nuwun biso nggo tulodho..
   F           G          F    Fm C
 matur nuwun biso nggo tulodho..

Lagu ini masih didedikasikan
untuk Alm. Didi Kempot :(    
"Banyak lagu yang di ciptakan untuk beliau
dan semuanya tentu merasa sangat kehilangan."
Tak luput kami juga ikut berbela sungkawa.
Tim Chordtela.com
Sugeng Tindak pak dhe..
Semoga amal ibadahmu diterima disisi-Nya, Aamiin.

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm F#m G D A

D
koyo-koyo krungu
       Bm
gludug ing mongso ketigo
       G
krungu kabar sing nggawe 
A        D
netese eluh soko moto
Bm
rasane ning dodo
        F#m
kaget semu ra percoyo
    G              A
nalikane kabar tak tompo..

Int. G A

D
isaku nangisi
       Bm
njerit ning sak jroning ati
     G              A
sakwise ngerteni ndiko
      D
nompo kinarising pesti
Bm
batinku keiris
            F#m
luh ning mripat mrebes mili
        G
ngiring ndiko
                      A
sowan ning ngersaning Gusti..

Reff :
   D
 sugeng tindak..
      Bm
 sewu dongoku ning dodo
      G           A        D    A
 mugo diapuro sak kabehing doso..

   D
 sugeng tindak..
       Bm
 nyuwunku mring kang Kuoso
 G     
 mugo katetepno
       A
 mlebu sakjroning suwargo..

 G       A        D            Bm
  sewu pitutur mbiyene wis tak tompo
   Em          A         D    A
 matur nuwun biso nggo tulodho..

Musik : D  Bm  G A D
        Bm  F#m  G  A  G A

D
isaku nangisi
       Bm
njerit ning sak jroning ati
     G              A
sakwise ngerteni ndiko
      D
nompo kinarising pesti
Bm
batinku keiris
            F#m
luh ning mripat mrebes mili
        G
ngiring ndiko
                      A
sowan ning ngersaning Gusti..

Reff :
   D
 sugeng tindak..
      Bm
 sewu dongoku ning dodo
      G           A        D    A
 mugo diapuro sak kabehing doso..

   D
 sugeng tindak..
       Bm
 nyuwunku mring kang Kuoso
 G     
 mugo katetepno
       A
 mlebu sakjroning suwargo..

 G       A        D            Bm
  sewu pitutur mbiyene wis tak tompo
   Em          A          D
 matur nuwun biso nggo tulodho..
   G           A          G    Gm D
 matur nuwun biso nggo tulodho..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Sugeng Tindak - Kuncung Majasem feat. Lilik Laju, Fajar Mukti & Rama Rembo, chord dasar Sugeng Tindak - Kuncung Majasem feat. Lilik Laju, Fajar Mukti & Rama Rembo, chordtela Sugeng Tindak - Kuncung Majasem feat. Lilik Laju, Fajar Mukti & Rama Rembo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sugeng Tindak - Kuncung Majasem feat. Lilik Laju, Fajar Mukti & Rama Rembo, download lagu Sugeng Tindak - Kuncung Majasem feat. Lilik Laju, Fajar Mukti & Rama Rembo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=xAN3N3qQrpE

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari