menu Request
×

Kunci Gitar Staso Prasetyo - Loro Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

194 views
Capo di fret 4

(Intro) Am  F  E  Am
        Dm  E  F E Am

Am     E    Am
opo to aku.. iki..
G                   C
sing raiso ngerteni awakmu..
F                  Dm
nanging piye maneh kowe koyo ngene..
    E
yen pancen kudu ngene dalane..

Am      E        Am
luwih becik aku.. mundur..
G                     C
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
F                 Dm
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   E                    Am
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) G  C  E  Am

(Chorus)
  F           G
loro ati.. tansah keloro loro..
C             E           Am
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  F               G
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
C              E       Am
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  F            E           Am
senadyan netes eluh neng pipiku..

(Int.) Am  E  E  Am
       F  G  E  Am
       F  E  Am

Am      E        Am
luwih becik aku.. mundur..
G                     C
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
F                 Dm
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   E                    Am
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) G  C  E  Am

(Chorus)
  F           G
loro ati.. tansah keloro loro..
C             E           Am
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  F               G
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
C              E       Am
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  F            E           Am
senadyan netes eluh neng pipiku..
  F            E           Am
senadyan netes eluh neng pipiku..





(Intro) Bm  A  Bm  Bm
        Dm  Bm  A Bm Bm

Bm    Bm   Bm
opo to aku.. iki..
B                   E
sing raiso ngerteni awakmu..
A                  Dm
nanging piye maneh kowe koyo ngene..
    Bm
yen pancen kudu ngene dalane..

Bm     Bm       Bm
luwih becik aku.. mundur..
B                     E
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
A                 Dm
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   Bm                   Bm
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) B  E  Bm  Bm

(Chorus)
  A           B
loro ati.. tansah keloro loro..
E             Bm          Bm
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  A               B
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
E              Bm      Bm
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  A            Bm          Bm
senadyan netes eluh neng pipiku..

(Int.) Bm  Bm  Bm  Bm
       A  B  Bm  Bm
       A  Bm  Bm

Bm     Bm       Bm
luwih becik aku.. mundur..
B                     E
ketimbang gawe.. ati iki ajur..
A                 Dm
aku ngerti kowe.. malah koyo ngene..
   Bm                   Bm
mergo kowe wis ono sing liyane..

(Intro) B  E  Bm  Bm

(Chorus)
  A           B
loro ati.. tansah keloro loro..
E             Bm          Bm
tansah gawe gelo ono neng jero dodo..
  A               B
kowe tego ninggal aku tanpo sebab
E              Bm      Bm
nanging kabeh iki uwis tak trimo..
  A            Bm          Bm
senadyan netes eluh neng pipiku..
  A            Bm          Bm
senadyan netes eluh neng pipiku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Staso Prasetyo mudah, kunci gitar Staso Prasetyo, chord lagu Staso Prasetyo - Loro Ati, chord dasar Staso Prasetyo - Loro Ati, chordtela Staso Prasetyo - Loro Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Staso Prasetyo - Loro Ati, download lagu Staso Prasetyo - Loro Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Staso Prasetyo di youtube: https://youtube.com/watch?v=ctBlopoZaPo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Staso Prasetyo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari