menu Request
×

Kunci Gitar SlemanReceh - Lali Chord Dasar dan Lirik Lengkap

99 views
(Intro) Dm G C F Bm E..

       Am                  Dm
ning kene.. terakhir.. aku ketemu kowe..
 E                          Am
udan eluh tangis.. ning pipiku..
F                 C
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
   E                      Am
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

  Dm
sepurane kangmas..
    E                    Am
aku raiso.. neruske janjiku..

   F                        C
saiki aku.. wis iso lali ro kenanganmu..
   Dm
tanpo kowe meneh.. tanpo tresnamu meneh..
    Am         E
aku kuat.. aku legowo..
                     Am   Am-G-Am
kowe lungo karo wong liyo..

(Chorus)
F                         C
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
F                       C
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      E
yen kelingan..
                        Am
ucapan manismu.. marang awakku..

F                          C
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    E
kelingan kowe pengen..
                    Am
sehidup semati karo awakku..

(Int.) F C E Am
       F E-Dm-C-B B-C-Dm-E Am..

(Chorus)
F                         C
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
F                       C
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      E
yen kelingan..
                        Am
ucapan manismu.. marang awakku..

F                          C
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    E
kelingan kowe pengen..
                      Am   G-Bm-Am
sehidup semati.. karo awakku..





(Intro) Bm E A D Em Gm..

       Dm                 Bm
ning kene.. terakhir.. aku ketemu kowe..
 Gm                         Dm
udan eluh tangis.. ning pipiku..
D                 A
aku mbiyen nate ketemu sliramu..
   Gm                     Dm
saiki aku bakal ninggalke awakmu..

  Bm
sepurane kangmas..
    Gm                   Dm
aku raiso.. neruske janjiku..

   D                        A
saiki aku.. wis iso lali ro kenanganmu..
   Bm
tanpo kowe meneh.. tanpo tresnamu meneh..
    Dm        Gm
aku kuat.. aku legowo..
                     Dm  Dm-E-Dm
kowe lungo karo wong liyo..

(Chorus)
D                         A
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
D                       A
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      Gm
yen kelingan..
                        Dm
ucapan manismu.. marang awakku..

D                          A
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    Gm
kelingan kowe pengen..
                    Dm
sehidup semati karo awakku..

(Int.) D A Gm Dm
       D Gm-Bm-A-Bm Bm-A-Bm-Gm Dm..

(Chorus)
D                         A
lali.. mbiyen kowe.. nate janji..
D                       A
nangis.. ati iki rasane koyo mati..
      Gm
yen kelingan..
                        Dm
ucapan manismu.. marang awakku..

D                          A
nanging.. saiki wis dadi cerito loro..
    Gm
kelingan kowe pengen..
                      Dm  E-F-Dm
sehidup semati.. karo awakku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar SlemanReceh mudah, kunci gitar SlemanReceh, chord lagu SlemanReceh - Lali, chord dasar SlemanReceh - Lali, chordtela SlemanReceh - Lali, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu SlemanReceh - Lali, download lagu SlemanReceh - Lali mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari SlemanReceh di youtube: https://youtube.com/watch?v=Pmst0rbv10o

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari SlemanReceh

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari