menu Request
×

Kunci Gitar SlemanReceh - Banyu Moto Chord Dasar dan Lirik Lengkap

137 views
Capo di fret 4

(Intro) C F C F
        C F C F

C         F
 tembang iki..
    C                  Dm
tak gawe.. mung kanggo kowe
            G                   C
sing paling tak tenani nganti saiki..

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi saksi..
              G              C
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
C                        F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C                      F
 sampai mati kan ku pastikan..
           Dm
mergo mung kowe..
             G                 C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi
F               G
 nggawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G          C
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) F G Em Am
       Dm G C

C                 F
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi saksi..
              G              C
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
C                        F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C                      F
 sampai mati kan ku pastikan
           Dm
mergo mung kowe..
             G                 C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C                        F
 sampai kapan kan kau buktikan..
         G                     C
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
C                          F
ho.. sampai mati kan ku pastikan
           Dm
mergo mung kowe..
             G                 C
sing tak tresnani.. tekaning mati..

C
 cahyo lintang ing wengi
F               G
 nggawe ayeme ati..
            F
tambah ndedowo roso
                  G          C
kangen mring sliramu.. tresnaku..





(Intro) E A E A
        E A E A

E         A
 tembang iki..
    E                  Dm
tak gawe.. mung kanggo kowe
            B                   E
sing paling tak tenani nganti saiki..

E                 A
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi saksi..
              B              E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                      A
 sampai mati kan ku pastikan..
           Dm
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
 cahyo lintang ing wengi
A               B
 nggawe ayeme ati..
            A
tambah ndedowo roso
                  B          E
kangen mring sliramu.. tresnaku..

(Int.) A B Em Bm
       Dm B E

E                 A
 tumetese banyu moto iki..
          Dm
sing dadi saksi..
              B              E
sumpah lan janji.. sehidup semati..

(Chorus)
E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                      A
 sampai mati kan ku pastikan
           Dm
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E                        A
 sampai kapan kan kau buktikan..
         B                     E
tresno tulus.. yo mung kanggo awakku
E                          A
ho.. sampai mati kan ku pastikan
           Dm
mergo mung kowe..
             B                 E
sing tak tresnani.. tekaning mati..

E
 cahyo lintang ing wengi
A               B
 nggawe ayeme ati..
            A
tambah ndedowo roso
                  B          E
kangen mring sliramu.. tresnaku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar SlemanReceh mudah, kunci gitar SlemanReceh, chord lagu SlemanReceh - Banyu Moto, chord dasar SlemanReceh - Banyu Moto, chordtela SlemanReceh - Banyu Moto, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu SlemanReceh - Banyu Moto, download lagu SlemanReceh - Banyu Moto mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari SlemanReceh di youtube: https://youtube.com/watch?v=zvLl4bLVXug

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari SlemanReceh

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari