menu Request
×

Kunci Gitar Sleman Receh - Udan Tangis Chord Dasar dan Lirik Lengkap

211 views
 Intro : F Em Dm C -G/B
        Am Em F Fm..

  C
lewat tembang lagu
        F
tak ungkapke rosoku
    G
sik wes kadung jeru
   F    Fm   C
mencinta..i..mu..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F       Fm     C    C-G/B
sedih ning.. ba..tinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wis udan
        F  Fm   C   C-G/B
mergo tangi..san..ku..

Reff :
 Am                 F
 ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
 G                   C
  seko awakmu sing tetep ning atiku
 C-G/B-Am           F
   nanging.. opo.. iso.. aku..
 G
  hapus cerito loroku..

     Am            Em
 pe..rih.. ning atiku.. howoo..
 F                     C
  yen kelingan janji manis..mu..
    Dm
 ra nyono ra ngiro
           Am
 kabeh kok dadi ko ngene
       F           G
 tak cubo.. nglalekke..
                C
 nanging ra ono gantine..

Muaik : F G C Am A
        Dm G C..

C
langit sing biru
        F
nanging udan atiku
     G
nglambangake roso
  F       Fm     C
sedih ning.. ba..tinku..

    Am
senadyan banyu langit
           F
mudun ning bumi
        G
nanging iki wis udan
        F  Fm  C
mergo tangi..san..ku..

Reff :
 Am                 F
 ka..tresnan.. sing tak.. jaluk
 G                   C
  seko awakmu sing tetep ning atiku
    Am             F
  nanging.. opo.. iso.. aku..
 G                 C
  hapus cerito loroku..

     Am            Em
 pe..rih.. ning atiku.. howoo..
 F                     C
  yen kelingan janji manis..mu..
    Dm
 ra nyono ra ngiro
           Am
 kabeh kok dadi ko ngene
       F           G
 tak cubo.. nglalekke..
                C
 nanging ra ono gantine..

        F           G
 yo wis cukup.. semene..
         C
 matur nuwun..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Slemanreceh mudah, kunci gitar Slemanreceh, chord lagu Sleman Receh - Udan Tangis, chord dasar Sleman Receh - Udan Tangis, chordtela Sleman Receh - Udan Tangis, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sleman Receh - Udan Tangis, download lagu Sleman Receh - Udan Tangis mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Slemanreceh di youtube: https://youtube.com/watch?v=_L1zWPoKfCg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Slemanreceh

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari