menu Request
×

Kunci Gitar Siho - Nelongso Chord Dasar dan Lirik Lengkap

90 views
 Intro : F G Em A
        Dm G C G

    C          A               Dm
wes cukup.. anggonmu nglarani ati..
   G         F      Em           A
anggonmu natoni.. roso.. tresno iki
             Dm            G
sing wes tak jogo nganti saiki..

     C        A                   Dm
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   G          F      Em            A
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Dm               G
janji setyo iki iseh tak simpen
           C  C7
neng jero ati..

Reff :
           F               G
 aku ra nyono bakale nelongso
            Em                     A
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Dm
 kurang opo aku iki
   G               C  C7
 tegane mbok blenjani..

           F                G
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Em               A
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Dm
 tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..

Musik : Fm..C A Dm G C

C        A               Dm
cobo.. dadi aku sedelo wae
   G        F   Em              A
ngerasakne opo.. sing.. tak rasakne
         Dm          G
ku yakin kowe rakuat ati..

     C        A                   Dm
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   G          F      Em            A
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Dm               G
janji setyo iki iseh tak simpen
           C  C7
neng jero ati..

Reff :
           F               G
 aku ra nyono bakale nelongso
            Em                     A
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Dm
 kurang opo aku iki
   G               C  C7
 tegane mbok blenjani..

           F                G
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Em               A
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Dm
 tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..
 A            Dm
  tak tompo kahanan iki
   G            C
 senadyan loro ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : C D Bm E
        Am D G D

    G          E               Am
wes cukup.. anggonmu nglarani ati..
   D         D7/C   Bm           E
anggonmu natoni.. roso.. tresno iki
             Am            D
sing wes tak jogo nganti saiki..

     G        E                   Am
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   D         D7/C    Bm            E
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Am               D
janji setyo iki iseh tak simpen
           G  G7
neng jero ati..

Reff :
           C               D
 aku ra nyono bakale nelongso
            Bm                     E
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Am
 kurang opo aku iki
   D               G  G7
 tegane mbok blenjani..

           C                D 
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Bm               E
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Am
 tak tompo kahanan iki
   D            G
 senadyan loro ati..

Musik : Cm..G E Am D G

G        E               Am
cobo.. dadi aku sedelo wae
   D        D7/C Bm              E
ngerasakne opo.. sing.. tak rasakne
         Am          D
ku yakin kowe rakuat ati..

     G        E                   Am
neng kene.. kota gedhe kang nyekseni..
   D         D7/C    Bm            E
sliramu wes tau.. ngucap.. janji suci
        Am               D
janji setyo iki iseh tak simpen
           G  G7
neng jero ati..

Reff :
           C               D
 aku ra nyono bakale nelongso
            Bm                     E
 kelangan kowe sing kadung tak tresno
            Am
 kurang opo aku iki
   D               G  G7
 tegane mbok blenjani..

           C                D 
 aku ra ngiro sliramu kok tego
           Bm               E
 gawe tatu gawe loro neng dodo
             Am
 tak tompo kahanan iki
   D            G
 senadyan loro ati..
 E            Am
  tak tompo kahanan iki
   D            G
 senadyan loro ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Siho - Nelongso, chord dasar Siho - Nelongso, chordtela Siho - Nelongso, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Siho - Nelongso, download lagu Siho - Nelongso mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=Tb4jpKBOvfw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari