menu Request
×

Kunci Gitar Shinta Arsinta - Rancangan Wesi Chord Dasar dan Lirik Lengkap

137 views
(Intro) Dm  Em  F G C  G..

C                  F
matur suwun kanggo awakmu..
G                             C
sing wes tau ono.. ning njero atiku..
Dm
tresnamu sing gede..
           Em
sing wes tau mbok ucapke..
    F                         G
ora nyongko.. kene wes bedo dalane..

C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
G                              C
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F                G           C  G
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        F
wis tau berjuang..
               G
tapi ra tau di pandang..
         C           Bb       Am
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
A                 Dm
kabeh mung kanggo kowe..
                G
tresnaku.. ra sepele..
                    C
malah sak penakmu dewe..

          F
wis cukup semene wae..
         G
pedhot teko kene..
              C
aku wes ora kuat..
      Bb          Am
yen koyo ngene dadine..
A         Dm                   G
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   C
wes ra kuat mbok larani..

Dm
aku kudu sabar..
       Em
mbukak ati sing jembar..
          F
mergo tresno kuwi..
         G         C   G
kabeh ra kudu nduweni..

(Int.) Dm  Em  F G  C..
       Dm  Em  F G  C  G..

C                       F
tak lali-lali.. nanging ra lali..
G                              C
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Dm
wes kebacut tresno..
         Em
nanging aku biso opo..
     F                G           C  G
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        F
wis tau berjuang..
               G
tapi ra tau di pandang..
         C           Bb       Am
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
A                 Dm
kabeh mung kanggo kowe..
                G
tresnaku.. ra sepele..
                    C
malah sak penakmu dewe..

          F
wis cukup semene wae..
         G
pedhot teko kene..
              C
aku wes ora kuat..
      Bb          Am
yen koyo ngene dadine..
A         Dm                   G
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   C
wes ra kuat mbok larani..

Dm
aku kudu sabar..
       Em
mbukak ati sing jembar..
          F
mergo tresno kuwi..
         G         C
kabeh ra kudu nduweni..

  Dm
kabeh wis tak wenehno..
Em
manteb lan jiwo rogo..
  F       G            C
kowe karo dekne gawe loro..





(Intro) Cm  Dm  Am F  G  F..

G                 Am
matur suwun kanggo awakmu..
F                             G
sing wes tau ono.. ning njero atiku..
Cm
tresnamu sing gede..
           Dm
sing wes tau mbok ucapke..
    Am                        F
ora nyongko.. kene wes bedo dalane..

G                      Am
tak lali-lali.. nanging ra lali..
F                              G
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     Am               F           G F
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        Am
wis tau berjuang..
               F
tapi ra tau di pandang..
         G          F/A       Gm
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
G                 Cm
kabeh mung kanggo kowe..
                F
tresnaku.. ra sepele..
                    G
malah sak penakmu dewe..

          Am
wis cukup semene wae..
         F
pedhot teko kene..
              G
aku wes ora kuat..
      F/A          Gm
yen koyo ngene dadine..
G         Cm                   F
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   G
wes ra kuat mbok larani..

Cm
aku kudu sabar..
       Dm
mbukak ati sing jembar..
          Am
mergo tresno kuwi..
         F         G  F
kabeh ra kudu nduweni..

(Int.) Cm  Dm  Am F  G..
       Cm  Dm  Am F  G  F..

G                      Am
tak lali-lali.. nanging ra lali..
F                              G
jenengmu sing ono.. ning njero ati..
Cm
wes kebacut tresno..
         Dm
nanging aku biso opo..
     Am               F           G F
kowe neruske.. tresno karo wong liyo..

(Chorus)
        Am
wis tau berjuang..
               F
tapi ra tau di pandang..
         G          F/A       Gm
tep bertahan.. masio kelaran-laran..
G                 Cm
kabeh mung kanggo kowe..
                F
tresnaku.. ra sepele..
                    G
malah sak penakmu dewe..

          Am
wis cukup semene wae..
         F
pedhot teko kene..
              G
aku wes ora kuat..
      F/A          Gm
yen koyo ngene dadine..
G         Cm                   F
iki ngono ati.. dudu rancangan wesi..
                   G
wes ra kuat mbok larani..

Cm
aku kudu sabar..
       Dm
mbukak ati sing jembar..
          Am
mergo tresno kuwi..
         F         G
kabeh ra kudu nduweni..

  Cm
kabeh wis tak wenehno..
Dm
manteb lan jiwo rogo..
  Am      F            G
kowe karo dekne gawe loro..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shinta Arsinta mudah, kunci gitar Shinta Arsinta, chord lagu Shinta Arsinta - Rancangan Wesi, chord dasar Shinta Arsinta - Rancangan Wesi, chordtela Shinta Arsinta - Rancangan Wesi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Shinta Arsinta - Rancangan Wesi, download lagu Shinta Arsinta - Rancangan Wesi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shinta Arsinta di youtube: https://youtube.com/watch?v=0-37bI8JKz4

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Shinta Arsinta

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari