menu Request
×

Kunci Gitar Shepin Misa - Kudu Misuh Chord Dasar dan Lirik Lengkap

173 views
 Capo ♪ fret 3

Intro : Am C Dm Em-Em
        Am C Dm Am
        Am C Dm Em-Em
        Am C Dm Am

Am
 cobo to gagasen
  Dm
lelakonku iki..
Am
 ra ono senenge
   Dm
susah sing tak temoni..
Am  
 ngolah ngalih gaweyan
    Dm
ora ono sing ngundut..
Am
 dino dino isine
    F
aku mung kudu misuh..
  (Am)
heee embuh..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Am
 cobo nggarap sawah
        Dm
tinggalane wong tuwaku..
Am  
 gumunku saben nandur
    Dm
regane pupuk duwur..
Am
 durung oleh seminggu
      Dm
sawah kebanjiran lumpur..
Am
 kabeh modal utangan
 F
ora biso kesaur..
    (Am)
heee ajur..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Am
 sawah tak dol murah
    Dm
aku nyicil angkudes..
Am
 nyopir oleh seminggu
    Dm
regane bensine ngeces..
Am
 tarif tak undakne
  Dm
penumpang nggrundel ae..
Am
 kerep telat oli
  F
rusak ring sak metale..
  (Am)
heee kueree..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Am
 montor ngangkrak neng bengkel
     Dm
ora iso ogel ogel..
Am               Dm
 rasane uripku koyo iwak begedel..
Am
 nyepi nang kuburan
    Dm
nggolek tembusan togel..
Am
 nomer ngeblong terus
 F
awakku dedel duel..
  (Am)
heee giathel..

Int. Am C Dm Em-Em
     Am C Am

Reff :
 F
  kabeh dalan wes buntu..
 Dm                Am
  aku nekat bandar dadu..
 F
  durung ono sing udu..
 Dm                   Am
  keamanan wes njaluk sangu..

 F           Am
 ono oknum polisi..
 F            Am
 ono oknum tentara..
  F              Am
 obrakan wingi-wingi..
       F         Am
 wes kerep tak sangoni..

        F             Am
 bareng prei ra nyangoni..
       F             Am
 aku diseret nang mburi..
   F             Am
 diganjar telung sasi..
       F            E
 misuk sak jroning ati.. opo jah..
 (Am  
 (diancuk..)

Musik : Am C Dm Am
        Am C Dm Am

Reff :
 F
  kabeh dalan wes buntu..
 Dm                Am
  aku nekat bandar dadu..
 F
  durung ono sing udu..
 Dm                   Am
  keamanan wes njaluk sangu..

 F           Am
 ono oknum polisi..
  F           Am
 ono oknum tentara..
  F              Am
 obrakan wingi-wingi..
       F            Am
 wes kerep tak sangoni..

        F             Am
 bareng prei ra nyangoni..
       F             Am
 aku diseret nang mburi..
   F               Am
 diganjar telung sasi..
       F            E
 misuk sak jroning ati.. diancuk..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Cm D# Fm Gm-Gm
        Cm D# Fm Cm
        Cm D# Fm Gm-Gm
        Cm D# Fm Cm

Cm
 cobo to gagasen
  Fm
lelakonku iki..
Cm
 ra ono senenge
   Fm
susah sing tak temoni..
Cm   
 ngolah ngalih gaweyan
    Fm
ora ono sing ngundut..
Cm
 dino dino isine
    G#
aku mung kudu misuh..
  (Cm)
heee embuh..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Cm
 cobo nggarap sawah
        Fm
tinggalane wong tuwaku..
Cm 
 gumunku saben nandur
    Fm
regane pupuk duwur..
Cm
 durung oleh seminggu
      Fm
sawah kebanjiran lumpur..
Cm
 kabeh modal utangan
 G#
ora biso kesaur..
    (Cm)
heee ajur..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Cm
 sawah tak dol murah
    Fm
aku nyicil angkudes..
Cm
 nyopir oleh seminggu
    Fm
regane bensine ngeces..
Cm
 tarif tak undakne
  Fm
penumpang nggrundel ae..
Cm
 kerep telat oli
  G#
rusak ring sak metale..
  (Cm)
heee kueree..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Cm
 montor ngangkrak neng bengkel
     Fm
ora iso ogel ogel..
Cm               Fm
 rasane uripku koyo iwak begedel..
Cm
 nyepi nang kuburan
    Fm
nggolek tembusan togel..
Cm
 nomer ngeblong terus
 G#
awakku dedel duel..
  (Cm)
heee giathel..

Int. Cm D# Fm Gm-Gm
     Cm D# Cm

Reff :
 G#
  kabeh dalan wes buntu..
 Fm                Cm
  aku nekat bandar dadu..
 G#
  durung ono sing udu..
 Fm                   Cm
  keamanan wes njaluk sangu..

 G#          Cm
 ono oknum polisi..
 G#           Cm
 ono oknum tentara..
  G#             Cm
 obrakan wingi-wingi..
       G#        Cm
 wes kerep tak sangoni..

        G#            Cm
 bareng prei ra nyangoni..
       G#            Cm
 aku diseret nang mburi..
   G#            Cm
 diganjar telung sasi..
       G#           G
 misuk sak jroning ati.. opo jah..
 (Cm)
 (diancuk..)

Musik : Cm D# Fm Cm
        Cm D# Fm Cm

Reff :
 G#
  kabeh dalan wes buntu..
 Fm                Cm
  aku nekat bandar dadu..
 G#
  durung ono sing udu..
 Fm                   Cm
  keamanan wes njaluk sangu..

 G#          Cm
 ono oknum polisi..
  G#          Cm
 ono oknum tentara..
  G#             Cm
 obrakan wingi-wingi..
       G#           Cm
 wes kerep tak sangoni..

        G#            Cm
 bareng prei ra nyangoni..
       G#            Cm
 aku diseret nang mburi..
   G#              Cm
 diganjar telung sasi..
       G#           G
 misuk sak jroning ati.. diancuk..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shepin Misa mudah, kunci gitar Shepin Misa, chord lagu Shepin Misa - Kudu Misuh, chord dasar Shepin Misa - Kudu Misuh, chordtela Shepin Misa - Kudu Misuh, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Shepin Misa - Kudu Misuh, download lagu Shepin Misa - Kudu Misuh mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shepin Misa di youtube: https://youtube.com/watch?v=io3CGLqK664

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Shepin Misa

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari