menu Request
×

Kunci Gitar Shepin Misa - Ikhlas Nyawang Chord Dasar dan Lirik Lengkap

218 views
 Capo ♪ fret 3

Intro : C..Am..G..C..
        Am..Dm..F G C..
        G F

      C                     Am
biyen naliko pamit janji ra ngeliyo..
     G                    C
lagi sedhelo kowe wis dolanan roso..
        Am                      Dm
ngomong jare mung konco aku wis percoyo..
      F         G           C
jebul kowe bali karo wong liyo..

Int. C G F C..

      C                     Am
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    G                         C
aku mung biso manut marang takdire..
      Am                     Dm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     F              G         C
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    F            G
aku mung biso ndongakke..
     C          Am
mugo bahagia ro dek'e..
     F                      G
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     C
 aku ra biso nompo
       G
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Am
 pancen wis mbok niati
     F                  G
 aku lungo.. kowe blenjani..

        C
 tenane aku ra lilo
        G
 rasane sih koyo ngimpi
        Am
 kadung wis dikapakno
           F
 mung siji welingku
     G           C
 ojo nganti mbok baleni..

      F         G
 mugo kowe ra lali..
      Em              Am
 wis akeh sing mbok larani..
        F          G        C
 elingo sayang.. karmamu menanti..

Musik : C..Am..G..C..
        Am..Dm..F G C..G..

      C                     Am
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    G                         C
aku mung biso manut marang takdire..
      Am                     Dm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     F              G         C
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    F            G
aku mung biso ndongakke..
     C          Am
mugo bahagia ro dek'e..
     F                      G
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     C
 aku ra biso nompo
       G
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Am
 pancen wis mbok niati
     F                  G
 aku lungo.. kowe blenjani..

        C
 tenane aku ra lilo
        G
 rasane sih koyo ngimpi
        Am
 kadung wis dikapakno
           F
 mung siji welingku
     G           C
 ojo nganti mbok baleni..

      F         G
 mugo kowe ra lali..
      Am
 wis akeh sing mbok larani..
        F          G        C
 elingo sayang.. karmamu menanti..

     C
 aku ra biso nompo
       G
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Am
 pancen wis mbok niati
     F                  G
 aku lungo.. kowe blenjani..

        C
 tenane aku ra lilo
        G
 rasane sih koyo ngimpi
        Am
 kadung wis dikapakno
           F
 mung siji welingku
     G           C
 ojo nganti mbok baleni..

      F         G
 mugo kowe ra lali..
      Am
 wis akeh sing mbok larani..
        F         G       C
 elingo sayang karmamu menanti..
    F             G       C
 elingo sayang karmamu menanti..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : D#..Cm..A#..D#..
        Cm..Fm..G# A# D#..
        A# G#

      D#                    Cm
biyen naliko pamit janji ra ngeliyo..
     A#                   D#
lagi sedhelo kowe wis dolanan roso..
        Cm                      Fm
ngomong jare mung konco aku wis percoyo..
      G#        A#          D#
jebul kowe bali karo wong liyo..

Int. D# A# G# D#..

      D#                    Cm
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    A#                        D#
aku mung biso manut marang takdire..
      Cm                     Fm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     G#             A#        D#
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    G#           A#
aku mung biso ndongakke..
     D#         Cm
mugo bahagia ro dek'e..
     G#                     A#
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     D#
 aku ra biso nompo
       A#
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Cm
 pancen wis mbok niati
     G#                 A#
 aku lungo.. kowe blenjani..

        D#
 tenane aku ra lilo
        A#
 rasane sih koyo ngimpi
        Cm
 kadung wis dikapakno
           G#
 mung siji welingku
     A#          D#
 ojo nganti mbok baleni..

      G#        A#
 mugo kowe ra lali..
      Gm              Cm
 wis akeh sing mbok larani..
        G#         A#       D#
 elingo sayang.. karmamu menanti..

Musik : D#..Cm..A#..D#..
        Cm..Fm..G# A# D#..A#..

      D#                    Cm
yakin pancen iki wis dadi dalane..
    A#                        D#
aku mung biso manut marang takdire..
      Cm                     Fm
gedhe roso sayangku mbok sepelekke..
     G#             A#        D#
kudu ikhlas nyawang kowe karo liyane..

    G#           A#
aku mung biso ndongakke..
     D#         Cm
mugo bahagia ro dek'e..
     G#                     A#
jo noleh mburi aku tak noto ati..

Reff :
     D#
 aku ra biso nompo
       A#
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Cm
 pancen wis mbok niati
     G#                 A#
 aku lungo.. kowe blenjani..

        D#
 tenane aku ra lilo
        A#
 rasane sih koyo ngimpi
        Cm
 kadung wis dikapakno
           G#
 mung siji welingku
     A#          D#
 ojo nganti mbok baleni..

      G#        A#
 mugo kowe ra lali..
      Cm
 wis akeh sing mbok larani..
        G#         A#       D#
 elingo sayang.. karmamu menanti..

     D#
 aku ra biso nompo
       A#
 kabeh kandhamu kuwi cidro
        Cm
 pancen wis mbok niati
     G#                 A#
 aku lungo.. kowe blenjani..

        D#
 tenane aku ra lilo
        A#
 rasane sih koyo ngimpi
        Cm
 kadung wis dikapakno
           G#
 mung siji welingku
     A#          D#
 ojo nganti mbok baleni..

      G#        A#
 mugo kowe ra lali..
      Cm
 wis akeh sing mbok larani..
        G#        A#      D#
 elingo sayang karmamu menanti..
    G#            A#      D#
 elingo sayang karmamu menanti..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Shepin Misa mudah, kunci gitar Shepin Misa, chord lagu Shepin Misa - Ikhlas Nyawang, chord dasar Shepin Misa - Ikhlas Nyawang, chordtela Shepin Misa - Ikhlas Nyawang, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Shepin Misa - Ikhlas Nyawang, download lagu Shepin Misa - Ikhlas Nyawang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Shepin Misa di youtube: https://youtube.com/watch?v=_4AZqO6kNn0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Shepin Misa

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari