menu Request
×

Kunci Gitar Septian Brass - Nggo Mantan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

46 views
Capo fret 2

       F      G
nganti kegowo ngimpi..
       Em -E    Am
rasane kepati-pati..
Dm          D
tak putar balik
         G
mbangane aku kecelik..

Intro : F G Em-E Am G
        F G# C..

C            G
wis tak syukuri..
      Am        Em
masio ra dadi siji..
F            C
pancen wis nasibku..
        Dm          G
tak siapke mental jeru..

C             G
wis tak ikhlaske..
       Am           Em
kowe milih karo dek'e..
F             C
timbang salah dalan
      Dm
aku karo kowe
    G       C      C7
wis bedo pandangan..

       F      G
nganti kegowo ngimpi..
       Em -E    Am
rasane kepati-pati..
Dm          D
tak putar balik
         G          Dm G
mbangane aku kecelik..

Reff :
 C                G
  isoku mung ngapurani..
              E        Am
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   F          D
 semoga kau bahagia
   G            Dm G
 dengan dirinya..

 C               G
  saiki mung isa ndungo
        E            Am
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     F             C
 selamat tinggal masa lalu
     Dm         G           C
 tak tunggu undangan nikahanmu..

Musik : F G# Em Am
        Dm G C..
        F G Em  Am
        Dm G C..

       F      G
nganti kegowo ngimpi..
       Em -E    Am
rasane kepati-pati..
Dm          D
tak putar balik
         G          Dm G
mbangane aku kecelik..

Reff :
 C                G
  isoku mung ngapurani..
              E        Am
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   F          D
 semoga kau bahagia
   G            Dm G
 dengan dirinya..

 C               G
  saiki mung isa ndungo
        E            Am
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     F             C
 selamat tinggal masa lalu
     Dm         G           C
 tak tunggu undangan nikahanmu..

 C                G
  isoku mung ngapurani..
              E        Am
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   F          D
 semoga kau bahagia
   G            Dm G
 dengan dirinya..

 C               G
  saiki mung isa ndungo
        E            Am
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     F             C
 selamat tinggal masa lalu..
     Dm         G           C
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 A    Dm            Em
  selamat tinggal masa lalu..
     Dm            Em
 selamat tinggal masa lalu..
     Dm            Em
 selamat tinggal masa lalu..
     F        G             G#
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 A#    C
  ho o hoo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

       G      A
nganti kegowo ngimpi..
       F#m-F#   Bm
rasane kepati-pati..
Em          E
tak putar balik
         Asus4    A
mbangane aku kecelik..

Intro : G A F#m-F# Bm-A
        G Bb D..

D            A
wis tak syukuri..
      Bm        F#m
masio ra dadi siji..
G            D
pancen wis nasibku..
        Em          A
tak siapke mental jeru..

D             A
wis tak ikhlaske..
       Bm           F#m
kowe milih karo dek'e..
G             D
timbang salah dalan
      Em
aku karo kowe
    A       D      D7
wis bedo pandangan..

       G      A
nganti kegowo ngimpi..
       F#m-F#   Bm
rasane kepati-pati..
Em          E
tak putar balik
         A          Em  A
mbangane aku kecelik..

Reff :
 D                A
  isoku mung ngapurani..
              F#       Bm
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   G          E
 semoga kau bahagia
   A            Em A
 dengan dirinya..

 D               A
  saiki mung isa ndungo
        F#           Bm
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     G             D
 selamat tinggal masa lalu
     Em         A           D
 tak tunggu undangan nikahanmu..

Musik : G Bb F#m Bm
        Em A D..
        G A F#m Bm
        Em A D..

       G      A
nganti kegowo ngimpi..
       F#m-F#   Bm
rasane kepati-pati..
Em          E
tak putar balik
         A          Em  A
mbangane aku kecelik..

Reff :
 D                A
  isoku mung ngapurani..
              F#       Bm
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   G          E
 semoga kau bahagia
   A            Em A
 dengan dirinya..

 D               A
  saiki mung isa ndungo
        F#           Bm
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     G             D
 selamat tinggal masa lalu
     Em         A           D
 tak tunggu undangan nikahanmu..

 D                A
  isoku mung ngapurani..
              F#       Bm
 ning yen kon mbaleni aku ora sudi..
   G          E
 semoga kau bahagia
   A            Em A
 dengan dirinya..

 D               A
  saiki mung isa ndungo
        F#           Bm
 kowe karo dek'e langgeng tekan tuo..
     G             D
 selamat tinggal masa lalu..
     Em         A           D
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 B    Em            F#m
  selamat tinggal masa lalu..
     Em            F#m
 selamat tinggal masa lalu..
     Em            F#m
 selamat tinggal masa lalu..
     G        A             Bb
 tak tunggu undangan nikahanmu..
 C     D
  ho o hoo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Septian Brass mudah, kunci gitar Septian Brass, chord lagu Septian Brass - Nggo Mantan, chord dasar Septian Brass - Nggo Mantan, chordtela Septian Brass - Nggo Mantan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Septian Brass - Nggo Mantan, download lagu Septian Brass - Nggo Mantan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Septian Brass di youtube: https://youtube.com/watch?v=Y9LCog4mupM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Septian Brass

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari