menu Request
×

Kunci Gitar Sepine Wengi 2 - Novia Rahma Chord Dasar dan Lirik Lengkap

46 views
Sepine Wengi 2 - Novia Rahma

Capo fret 4 Em Am saben ndaluku mung iso ndongakne.. Em Am mugo wae Gusti maringi restune.. -G F G aku lan kowe.. iso langgeng selawase.. Intro : F..Em Am Dm F G.. C G wes cukup tak tutup loro ati iki.. Am Em ben ra lali carane nyenengke ati.. F C -G/B Am mbien tau kejeron loro ati.. Dm G C G saiki aku kudu iso bahagia.. C G saiki aku wes oleh gantine.. Am Em ganti seng luih gemati.. F C -G/B Am -G mugo Gusti nggijabahi niat iki.. Dm G C aku lan kowe iso dadi siji.. Em Am saben ndaluku mung iso ndongakne.. Em Am mugo wae Gusti maringi restune.. -G F G aku lan kowe.. iso langgeng selawase.. Reff : F G Am -G saiki aku wes seneng.. F G Am -G mlaku bebarengan ro kowe.. F G Em Am -G crito loro wingi uwes tak lalekke.. F G C tembangan iki amung kanggo kowe.. Musik : Em..Am..Em..Am G F..G.. ha aa ha a.. C G saiki aku wes oleh gantine.. Am Em ganti seng luih gemati.. F C -G/B Am -G mugo Gusti nggijabahi niat iki.. Dm G C aku lan kowe iso dadi siji.. Reff : F G Am -G saiki aku wes seneng.. F G Am -G mlaku bebarengan ro kowe.. F G Em Am -G crito loro wingi uwes tak lalekke.. F G C tembangan iki amung kanggo kowe.. F G Am -G saiki aku wes seneng.. F G Am -G mlaku bebarengan ro kowe.. F G Em Am -G crito loro wingi uwes tak lalekke.. F G C tembangan iki amung kanggo kowe.. F G C tembangan iki amung kanggo kowe.. -------------- ===ORIGINAL CHORD=== -------------- G#m C#m saben ndaluku mung iso ndongakne.. G#m C#m mugo wae Gusti maringi restune.. -B A B aku lan kowe.. iso langgeng selawase.. Intro : A..G#m C#m F#m A B.. E B wes cukup tak tutup loro ati iki.. C#m G#m ben ra lali carane nyenengke ati.. A E -B/D# C#m mbien tau kejeron loro ati.. F#m B E B saiki aku kudu iso bahagia.. E B saiki aku wes oleh gantine.. C#m G#m ganti seng luih gemati.. A E -B/D# C#m -B mugo Gusti nggijabahi niat iki.. F#m B E aku lan kowe iso dadi siji.. G#m C#m saben ndaluku mung iso ndongakne.. G#m C#m mugo wae Gusti maringi restune.. -B A B aku lan kowe.. iso langgeng selawase.. Reff : A B C#m -B saiki aku wes seneng.. A B C#m -B mlaku bebarengan ro kowe.. A B G#m C#m -B crito loro wingi uwes tak lalekke.. A B E tembangan iki amung kanggo kowe.. Musik : G#m..C#m..G#m..C#m B A..B.. ha aa ha a.. E B saiki aku wes oleh gantine.. C#m G#m ganti seng luih gemati.. A E -B/D# C#m -B mugo Gusti nggijabahi niat iki.. F#m B E aku lan kowe iso dadi siji.. Reff : A B C#m -B saiki aku wes seneng.. A B C#m -B mlaku bebarengan ro kowe.. A B G#m C#m -B crito loro wingi uwes tak lalekke.. A B E tembangan iki amung kanggo kowe.. A B C#m -B saiki aku wes seneng.. A B C#m -B mlaku bebarengan ro kowe.. A B G#m C#m -B crito loro wingi uwes tak lalekke.. A B E tembangan iki amung kanggo kowe.. A B E tembangan iki amung kanggo kowe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sepine Wengi 2 mudah, kunci gitar Sepine Wengi 2, chord lagu Sepine Wengi 2 - Novia Rahma, chord dasar Sepine Wengi 2 - Novia Rahma, chordtela Sepine Wengi 2 - Novia Rahma, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sepine Wengi 2 - Novia Rahma, download lagu Sepine Wengi 2 - Novia Rahma mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sepine Wengi 2 di youtube: https://youtube.com/watch?v=17gABtB-yps

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Sepine Wengi 2

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari