menu Request
×

Kunci Gitar Separo Nyowo - Happy Asmara & Nadia Aprilia Chord Dasar dan Lirik Lengkap

89 views
Capo di fret 5
Intro C G Am Em
        F C G
        C G Am Em
        F C G C

      C            G
tresnoku soyo ngrembuyung
        Am      Em
yen kelingan.. esemmu..
      F            C           G
kangenku ngelayung marang sliramu..
      C              G
tak titip tembang rindu
        Am          Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C
 abot sing tak songgo
G
 iku ora sepiro
Am
 di banding kangenku
     Em
sing ning njero ndodo
F
 bingung keserang rindu
C
 urip keroso sintru
G
 yen sampek durung keturut nyanding sliramu

C
 mendem pingin ketemu
G
 masiyo mung suaramu
Am
 nadyan sak kecap
    Em
iso nggawe merem atiku
F
 aku mung biso ndedungo
C
 mugo biso jodoh
                       G
urip sampek tumekane pati
            C
marang sliramu..

Reff
 C     G         Am
 se..paro nyowo iki..
       F         Dm          G
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 C        G            Am
 tak.. jaluk ning setyomu..
       F       Dm         G
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Em              Am
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..

Musik C G Am Em
        F C G
        C G Am Em
        F C G C

      C              G
tak titip tembang rindu
        Am          Em
lewat sumilir angin ndalu..
      F           C
mergo adoh panggonmu aku
     G                  C
mung biso.. nyawang fotomu..

C
 abot sing tak songgo
G
 iku ora sepiro
Am
 di banding kangenku
     Em
sing ning njero ndodo
F
 bingung keserang rindu
C
 urip keroso sintru
G
 yen sampek durung keturut nyanding sliramu

C
 mendem pingin ketemu
G
 masiyo mung suaramu
Am
 nadyan sak kecap
    Em
iso nggawe merem atiku
F
 aku mung biso ndedungo
C
 mugo biso jodoh
                       G
urip sampek tumekane pati
            C
marang sliramu..

Reff
 C     G         Am
 se..paro nyowo iki..
       F         Dm          G
 bebasane.. mung kanggo sliramu..
 C        G            Am
 tak.. jaluk ning setyomu..
       F       Dm         G
 ojo pupus.. selawase tresnomu..

       Em              Am
 iki kabeh.. wujud tresnoku..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..
         Dm
 separoh nyowoku..
      G           C
 mung kanggo sliramu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Separo Nyowo mudah, kunci gitar Separo Nyowo, chord lagu Separo Nyowo - Happy Asmara & Nadia Aprilia , chord dasar Separo Nyowo - Happy Asmara & Nadia Aprilia , chordtela Separo Nyowo - Happy Asmara & Nadia Aprilia , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Separo Nyowo - Happy Asmara & Nadia Aprilia , download lagu Separo Nyowo - Happy Asmara & Nadia Aprilia mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Separo Nyowo di youtube: https://youtube.com/watch?v=6j2ATburGys

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Separo Nyowo

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari