menu Request
×

Kunci Gitar Sarah Ema - Pamit Chord Dasar dan Lirik Lengkap

103 views
 Catatan: 
☕Capo fret 6
☕Original chord dari B

Intro : F G C

C F
dudu mergo aku wes ra tresno
C
nanging aku ngeroso
Dm G
kowe saiki bedo..
C
ngancani kowe
G Am
mung mbok sio-sio
G F
atiku wes kadung loro
Em Dm
wes mbok gawe tatu
G C G
jeru ning atiku..

C F
saikine aku ra peduli
C
masio sak tenane
Dm G
atiku iki nangis
C
tak empet mergo
G Am
aku kudu kuat
G F
ngadepi kahanan iki
Em Dm
urip tanpo kowe
G C G G7
aku uwis lilo..

Reff :
C G
mungkin iki wes dalane
Em F
aku kudu lungo
Dm
ninggalne kowe..
G G7
pamit ro kowe..

C G F
aku ngerti iki abot sanggane
G Em Am
ora perlu di tutokne
Dm G
timbang tambah loro ati
C G
aku pamit..

Musik : C F Am F G C

C F
saikine aku ra peduli
C
masio sak tenane
Dm G
atiku iki nangis
C
tak empet mergo
G Am
aku kudu kuat
G F
ngadepi kahanan iki
Em Dm
urip tanpo kowe
G C G G7
aku uwis lilo..

Reff :
C G
mungkin iki wes dalane
Em F
aku kudu lungo
Dm
ninggalne kowe..
G G7
pamit ro kowe..

C G F
aku ngerti iki abot sanggane
G Em Am
ora perlu di tutokne
Dm G
timbang tambah loro ati
C
aku pamit..
Dm G
timbang tambah loro ati
C
aku pamit..

Outro : C


Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sarah Ema mudah, kunci gitar Sarah Ema, chord lagu Sarah Ema - Pamit, chord dasar Sarah Ema - Pamit, chordtela Sarah Ema - Pamit, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sarah Ema - Pamit, download lagu Sarah Ema - Pamit mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sarah Ema di youtube: https://youtube.com/watch?v=-TkbbfYRSp8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Sarah Ema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari