menu Request
×

Chord Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito Kunci Gitar Dasar dan Lirik

237 views
 Capo fret 4

Intro : C  Gm  F  Fm
        C  D  C  G

C       G/B    Am  G
durung iso.. lali..
  F             G     C
kenangan sing wingi-wingi..
 Dm             G
abot enteng tak lakoni..
      Em       Am
yen tibo aku kudu tangi
  Dm                   F      G
kuat ora kuat ra sah dita..ngisi..

C           G/B     Am  G
lungamu ninggal cerito..
  F        G    C
lilo aku kudu lilo..
  Dm             G
masio banyu ning segoro..
    Em       Am
tak banjiri eluh moto..
     Dm       G
kowe ra bakal iso
          C     Gm C
bali ning ndunyo..

Reff :
          F    G           Em  Am
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          Dm
 aku mbok kancani
         G          C
 senajan mung lewat ngimpi..

          F    G              Em  Am
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          Dm             G         C
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

Musik : D# A# C# G#
        Fm Gm G# G  

C           G/B     Am G
lungamu ninggal cerito..
  F        G    C
lilo aku kudu lilo..
  Dm             G
masio banyu ning segoro..
    Em       Am
tak banjiri eluh moto..
     Dm       G
kowe ra bakal iso
          C     Gm C
bali ning ndunyo..

Reff :
          F    G           Em  Am
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          Dm
 aku mbok kancani
         G          C
 senajan mung lewat ngimpi..

          F    G              Em   Am
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          Dm             G         C
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

 F       G       Em  
(mas, mancen ora gampang)
    A          Dm
(anggonmu berjuang)
       G         C
(kangenmu ra ketulungan..)

 F         G      Em
(mas, mbok yo ojo nangis)
 A            Dm
(sing uwis yo uwis)
   G            C
(dadi wong sing was wes..)

Reff :
          F    G           Em  Am
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          Dm
 aku mbok kancani
         G          C
 senajan mung lewat ngimpi..

          F    G              Em   Am
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          Dm
 mantepno lakuku
         G         C G/B Am
 neruske perjuanganmu..
          Dm             G         C
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

C           G/B     Am G
lungamu ninggal cerito..
  F        G  C
lilo aku kudu lilo..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : E  Bm  A  Am
        E  F#  E  B

E       B/D#   C#m B
durung iso.. lali..
  A             B     E
kenangan sing wingi-wingi..
 F#m            B
abot enteng tak lakoni..
      G#m      C#m
yen tibo aku kudu tangi
  F#m                  A      B
kuat ora kuat ra sah dita..ngisi..

E           B/D#    C#m B
lungamu ninggal cerito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B
masio banyu ning segoro..
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto..
     F#m      B
kowe ra bakal iso
          E     Bm E
bali ning ndunyo..

Reff :
          A    B           G#m  C#m
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          F#m
 aku mbok kancani
         B          E
 senajan mung lewat ngimpi..

          A    B              G#m  C#m
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          F#m            B         E
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

Musik : G D/F# F C/E
        Am Bm C B..

E           B/D#    C#m B
lungamu ninggal cerito..
  A        B    E
lilo aku kudu lilo..
  F#m            B
masio banyu ning segoro..
    G#m      C#m
tak banjiri eluh moto..
     F#m      B
kowe ra bakal iso
          E     Bm E
bali ning ndunyo..

Reff :
          A    B           G#m  C#m
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          F#m
 aku mbok kancani
         B          E
 senajan mung lewat ngimpi..

          A    B              G#m  C#m
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          F#m            B         E
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

 A       B       G#m  
(mas, mancen ora gampang)
    C#         F#m
(anggonmu berjuang)
       B         E
(kangenmu ra ketulungan..)

 A         B      G#m
(mas, mbok yo ojo nangis)
 C#           F#m
(sing uwis yo uwis)
   B            E
(dadi wong sing was wes..)

Reff :
          A    B           G#m  C#m
 aku neng kene.. kowe neng kono..
          F#m
 aku mbok kancani
         B          E
 senajan mung lewat ngimpi..

          A    B              G#m  C#m
 aku neng dunyo.. kowe neng suwargo..
          F#m
 mantepno lakuku
         B         E B/D# C#m
 neruske perjuanganmu..
          F#m            B         E
 mantepno lakuku neruske perjuanganmu..

E           B/D#    C#m B
lungamu ninggal cerito..
  A        B  E
lilo aku kudu lilo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Saka Praja mudah, kunci gitar Saka Praja, chord lagu Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito, chord dasar Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito, chordtela Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito, download lagu Saka Praja feat. Yan Vellia - Lungamu Ninggal Cerito mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Saka Praja di youtube: https://youtube.com/watch?v=7Yo-o_5Szs8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Saka Praja

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari