menu Request
×

Safira Inema - Tresno Liyane MP3 dan Lirik Lagu

314 views

Berikut adalah lirik lagu Safira Inema - Tresno Liyane dari Safira Inema. untuk download lagu ini scroll sampai akhir lirik.

Lirik Lagu

yen aku eling sliramu
rasane nelongso ning atiku
naliko seh nyanding sliramu
tak roso bungah ning atiku

saiki mung tinggal kenangan
tresnaku wes keroso ilang
amergo kowe sing tak sayang
saiki sanding wong liyan

ra nyono atiku keronto
ngrasakne kasunyatan tresno

ra biso tak lalekne roso loro iki
kowe tego cidro ing janji
tak roso loro iki sing ning jero dodo
masio sampek tuwo

ra biso tak lalekne roso loro iki
kowe tego cidro ing janji
tak roso loro iki sing ning jero dodo
masio sampek tuwo

saiki mung tinggal kenangan
tresnaku wes keroso ilang
amergo kowe sing tak sayang
saiki sanding wong liyan

ra nyono atiku keronto
ngrasakne kasunyatan tresno

ra biso tak lalekne roso loro iki
kowe tego cidro ing janji
tak roso loro iki sing ning jero dodo
masio sampek tuwo

ra biso tak lalekne roso loro iki
kowe tego cidro ing janji
tak roso loro iki sing ning jero dodo
masio sampek tuwo

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Tresno Liyane, chord dasar Safira Inema - Tresno Liyane, chordtela Safira Inema - Tresno Liyane, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Tresno Liyane, download lagu Safira Inema - Tresno Liyane mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=9iHHQLZUnKQ

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari