menu Request
×

Safira Inema - Ngawi Nagih Janji MP3 dan Lirik Lagu

253 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

kowe mbiyen ngomong tresno
janji ra bakal ngeliyo
jare pun manteb atimu
bakal ngenteni baliku

siseh wetan kartonyono
aku pamit bablas lungo
pandongamu sing tak jaluk
aku bakal mantuk

rino wengi aku kelebon impenmu
tangi tangi pethukan bayanganmu
neng pikir iki

bungah ati sing tau duweni
ben dino tak rasani, saiki aku bali

ning ngawi aku teko nagih janji
kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti
ning alun alun ngawi

roso iki iseh podo
ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe
nek ra kowe ora wae

siseh wetan kartonyono
aku pamit bablas lungo
pandongamu sing tak jaluk
aku bakal mantuk

rino wengi aku kelebon impenmu
tangi tangi pethukan bayanganmu
neng pikir iki

bungah ati sing tau duweni
ben dino tak rasani, saiki aku bali

ning ngawi aku teko nagih janji, kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti ning alun alun ngawi
roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe, nek ra kowe ora wae

ning ngawi aku teko nagih janji, kuto iki cen ngangeni
sliramu tak anti anti ning alun alun ngawi
roso iki iseh podo, ora ono sing bedo
madep mantep karo kowe, nek ra kowe ora wae

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Ngawi Nagih Janji, chord dasar Safira Inema - Ngawi Nagih Janji, chordtela Safira Inema - Ngawi Nagih Janji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Ngawi Nagih Janji, download lagu Safira Inema - Ngawi Nagih Janji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=2zD-blfvnfw

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari