menu Request
×

Kunci Gitar Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

92 views
Capo di fret 1

(Intro) F G G  C
        Dm G C..

  C           Bb
lawang sewu dadi seksi
   Am            -G
kandase tresnoku..
F
tanggal siji juli..
     G
dino rebo jam sewelas..
  C           E
kowe ninggal aku..
        Am
mlaku karo cem-cemanmu..
     Dm                    G
loro atiku.. ngrasakke kelangan..

    C        Bb
saumpomo.. kowe ngerti..
  Am
roso tresno iki..
Dm                   G
mesti ora bakal kowe natu ati iki..
    F                  G
kelingan.. sing mbiyen tau..
       C          Am
mbok lakoni karo awakku
         Dm             G          C
nelongso atiku.. kowe mblenjani janji..

F          G
 aku wis kapok lombok..
          C
lomboke setan..
            A
yen we ra kebangetan..
              F
dolanan cem-ceman..
              G
mending golek gantimu..
             C
sing apik atine..

(Chorus)
F
wes kadung ngomong sayang
  G
jebul wes nduwe gandengan
  C
kowe sing tak sayang-sayang
  A
malah mung ninggal kenangan
F
es degan lima ngewunan
   G
kembang mlati ojo dipangan
C
yen we arep dolanan
 A
ati iki dudu lapangan

Dm
cintaku kepadamu
  G                   C Fm C
endinge ning lawang sewu..

(Int.) Am F G E
       Am -G F Dm G..

F          G
 aku wis kapok lombok..
          C
lomboke setan..
            A
yen we ra kebangetan..
              F
dolanan cem-ceman..
              G
mending golek gantimu..
             C
sing apik atine..

(Chorus)
F
wes kadung ngomong sayang
  G
jebul wes nduwe gandengan 
  C
kowe sing tak sayang-sayang
  A
malah mung ninggal kenangan 
F
es degan lima ngewunan
   G
kembang mlati ojo dipangan
C
yen we arep dolanan
 A
ati iki dudu lapangan

Dm
cintaku kepadamu
  G                  (F)
endinge ning lawang sewu..

F
es degan lima ngewunan
   G
kembang mlati ojo dipangan
C
yen we arep dolanan
 A
ati iki dudu lapangan

Dm
cintaku kepadamu
  G                   C Fm C
endinge ning lawang sewu..





(Intro) Bb Bm Bm Gm
        Cm Bm Gm..

  Gm          G#/C
lawang sewu dadi seksi
   Fm           -Bm
kandase tresnoku..
Bb
tanggal siji juli..
     Bm
dino rebo jam sewelas..
  Gm          F
kowe ninggal aku..
        Fm
mlaku karo cem-cemanmu..
     Cm                   Bm
loro atiku.. ngrasakke kelangan..

    Gm       G#/C
saumpomo.. kowe ngerti..
  Fm
roso tresno iki..
Cm                  Bm
mesti ora bakal kowe natu ati iki..
    Bb                 Bm
kelingan.. sing mbiyen tau..
       Gm         Fm
mbok lakoni karo awakku
         Cm            Bm         Gm
nelongso atiku.. kowe mblenjani janji..

Bb         Bm
 aku wis kapok lombok..
          Gm
lomboke setan..
            G
yen we ra kebangetan..
              Bb
dolanan cem-ceman..
              Bm
mending golek gantimu..
             Gm
sing apik atine..

(Chorus)
Bb
wes kadung ngomong sayang
  Bm
jebul wes nduwe gandengan
  Gm
kowe sing tak sayang-sayang
  G
malah mung ninggal kenangan
Bb
es degan lima ngewunan
   Bm
kembang mlati ojo dipangan
Gm
yen we arep dolanan
 G
ati iki dudu lapangan

Cm
cintaku kepadamu
  Bm                  Gm Dm Gm
endinge ning lawang sewu..

(Int.) Fm Bb Bm F
       Fm -Bm Bb Gm Bm..

Bb         Bm
 aku wis kapok lombok..
          Gm
lomboke setan..
            G
yen we ra kebangetan..
              Bb
dolanan cem-ceman..
              Bm
mending golek gantimu..
             Gm
sing apik atine..

(Chorus)
Bb
wes kadung ngomong sayang
  Bm
jebul wes nduwe gandengan 
  Gm
kowe sing tak sayang-sayang
  G
malah mung ninggal kenangan 
Bb
es degan lima ngewunan
   Bm
kembang mlati ojo dipangan
Gm
yen we arep dolanan
 G
ati iki dudu lapangan

Cm
cintaku kepadamu
  Bm                 (Bb)
endinge ning lawang sewu..

Bb
es degan lima ngewunan
   Bm
kembang mlati ojo dipangan
Gm
yen we arep dolanan
 G
ati iki dudu lapangan

Cm
cintaku kepadamu
  Bm                  Gm Dm Gm
endinge ning lawang sewu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu), chord dasar Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu), chordtela Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu), download lagu Safira Inema - Lombok Setan (Endinge Neng Lawang Sewu) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=6wVHohkMPHw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari