menu Request
×

Kunci Gitar Safira Inema - Lali Dalane Chord Dasar dan Lirik Lengkap

41 views
Intro : C..F C
        Dm G C..
        Dm G E Am
        F G C..

C
opo isih kelingan..
  F           C
kowe sing tau nglarani..
Dm          G
mbok culne aku..
     C
kowe medot janji..
Dm           G
tak kuat kuatne nyonggo
E             Am
tatu sing ono ning dodo
D
jane opo kurang
          G
wes tak labuh tresno..

 C
aku sing lagi ngerti..
     F        C
sakwise kadaluwarso..
Dm          G
yen kowe nandur tresno..
  C
marang wong liyo..
Dm          G
tego tegone atimu..
E                Am
nggunting taline tresno..
    D
yen karep sing liyo..
         G
ning opo ra cerito..

Reff :
   C                G/B
 kadung tresno tak eman-eman..
   Am           G
 nanging kowe lali dalan..
   F                 C
 loro rasane nandang kahanan..
    Dm              G
 mergo mbok pedot katresnan..

   C               G/B
 kadung kowe tak impi-impi..
   Am              G
 nanging tego kowe ngapusi..
   F               C
 kabeh janji tresnomu kuwi..
  Dm           G       (C)
 anane.. amung ono ning lathi..

Musik : C..Em..F..G..
        C..Em..F..G..
        Dm..Am..F G C..

 C
aku sing lagi ngerti..
     F        C
sakwise kadaluwarso..
Dm              G
yen kowe nandur tresno..
  C
marang wong liyo..
Dm          G
tego tegone atimu..
E             Am
nggunting taline tresno..
D
yen karep sing liyo..
         G
ning opo ra cerito..

Reff :
   C                G/B
 kadung tresno tak eman-eman..
   Am           G
 nanging kowe lali dalan..
   F                 C
 loro rasane nandang kahanan..
    Dm              G
 mergo mbok pedot katresnan..

   C               G/B
 kadung kowe tak impi-impi..
   Am              G
 nanging tego kowe ngapusi..
   F               C
 kabeh janji tresnomu kuwi..
  Dm           G       (C)
 anane.. amung ono ning lathi..

Outro : C..Fm..C..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#..C# G#
        A#m D# G#..
        A#m D# C Fm
        C# D# G#..

G#
opo isih kelingan..
  C#          G#
kowe sing tau nglarani..
A#m         D#
mbok culne aku..
     G#
kowe medot janji..
A#m          D#
tak kuat kuatne nyonggo
C             Fm
tatu sing ono ning dodo
A#
jane opo kurang
          D#
wes tak labuh tresno..

 G#
aku sing lagi ngerti..
     C#       G#
sakwise kadaluwarso..
A#m         D#
yen kowe nandur tresno..
  G#
marang wong liyo..
A#m         D#
tego tegone atimu..
C                Fm
nggunting taline tresno..
    A#
yen karep sing liyo..
         D#
ning opo ra cerito..

Reff :
   G#               D#/G
 kadung tresno tak eman-eman..
   Fm           D#
 nanging kowe lali dalan..
   C#                G#
 loro rasane nandang kahanan..
    A#m             D#
 mergo mbok pedot katresnan..

   G#              D#/G
 kadung kowe tak impi-impi..
   Fm              D#
 nanging tego kowe ngapusi..
   C#              G#
 kabeh janji tresnomu kuwi..
  A#m          D#      (G#)
 anane.. amung ono ning lathi..

Musik : G#..Cm..C#..D#..
        G#..Cm..C#..D#..
        A#m..Fm..C# D# G#..

 G#
aku sing lagi ngerti..
     C#       G#
sakwise kadaluwarso..
A#m             D#
yen kowe nandur tresno..
  G#
marang wong liyo..
A#m         D#
tego tegone atimu..
C             Fm
nggunting taline tresno..
Bb
yen karep sing liyo..
         D#
ning opo ra cerito..

Reff :
   G#               D#/G
 kadung tresno tak eman-eman..
   Fm           D#
 nanging kowe lali dalan..
   C#                G#
 loro rasane nandang kahanan..
    A#m             D#
 mergo mbok pedot katresnan..

   G#              D#/G
 kadung kowe tak impi-impi..
   Fm              D#
 nanging tego kowe ngapusi..
   C#              G#
 kabeh janji tresnomu kuwi..
  A#m          D#      (G#)
 anane.. amung ono ning lathi..

Outro : G#..C#m..G#..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Lali Dalane, chord dasar Safira Inema - Lali Dalane, chordtela Safira Inema - Lali Dalane, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Lali Dalane, download lagu Safira Inema - Lali Dalane mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=Y48Ls08kdt8

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari