menu Request
×

Kunci Gitar Safira Inema - Dada Sayang Chord Dasar dan Lirik Lengkap

90 views
 Intro : Am..Dm..F E Am E
        Am..Dm..F E Am E

Am           Am
 rasane koyo ngene..
      G          C
yen lagi nandang kahanan
      F          G
tak kuat-kuatne ati
   G        C
nadyan loro tenan
       Dm
sing dikarepne..
    G         C
selawase sesandingan
     Dm           G       Am    E
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Am                 Am
 yen pancen mung semene..
    G           C
tresnomu kanggo awakku
       F          G
yo wis kudu tak lilakne
  G           C
nadyan perih atiku
       Dm
ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo
    Dm           Em    Am  E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

Musik : Am..Dm..G..C..
        F..Am..F E Am..E.. 

                  Am
yen pancen mung semene
    G        C
tresnomu kanggo awakku
       F          G
yo wis kudu tak lilakne
G             C
nadyan perih atiku
       Dm
ninggalke aku..
     G             C
kowe malah ro wong liyo
    Dm           Em    Am E
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

             Am
 yo wis dada sayang
      Dm
 dewe wis ra dadi siji
       G
 sing ati-ati nggon bebrayan
           C              Em
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Am
 yo wis dada sayang
       Dm
 lilo ora tak gondeli
  G
 amergo wis kudu sadar
        C
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Dm
 yen wonten kurang..
       C
 ngapunten kulo..
           G
 cukup ngerti wae
   Em         Am
 setyomu mung semono..

Outro : E..Am..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bm..Em..G F# Bm F#
        Bm..Em..G F# Bm F#

Bm           Bm
 rasane koyo ngene..
      A          D
yen lagi nandang kahanan
      G          A
tak kuat-kuatne ati
   A        D
nadyan loro tenan
       Em
sing dikarepne..
    A         D
selawase sesandingan
     Em           A       Bm    F#
nyatane kabeh mung dadi kenangan..

Bm                 Bm
 yen pancen mung semene..
    A           D
tresnomu kanggo awakku
       G          A
yo wis kudu tak lilakne
  A           D
nadyan perih atiku
       Em
ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo
    Em           F#m   Bm  F#
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Bm
 yo wis dada sayang
      Em
 dewe wis ra dadi siji
       A
 sing ati-ati nggon bebrayan
           D              F#m
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Bm
 yo wis dada sayang
       Em
 lilo ora tak gondeli
  A
 amergo wis kudu sadar
        D
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Em
 yen wonten kurang..
       D
 ngapunten kulo..
           A
 cukup ngerti wae
   F#m        Bm
 setyomu mung semono..

Musik : Bm..Em..A..D..
        G..Bm..G F# Bm..F#..

                  Bm
yen pancen mung semene
    A        D
tresnomu kanggo awakku
       G          A
yo wis kudu tak lilakne
A             D
nadyan perih atiku
       Em
ninggalke aku..
     A             D
kowe malah ro wong liyo
    Em           F#m   Bm  F#
aku sadar wis ra ono artine..

Reff :
             Bm
 yo wis dada sayang
      Em
 dewe wis ra dadi siji
       A
 sing ati-ati nggon bebrayan
           D              F#m
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Bm
 yo wis dada sayang
       Em
 lilo ora tak gondeli
  A
 amergo wis kudu sadar
        D
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Em
 yen wonten kurang..
       D
 ngapunten kulo..
           A
 cukup ngerti wae
   F#m        Bm
 setyomu mung semono..

             Bm
 yo wis dada sayang
      Em
 dewe wis ra dadi siji
       A
 sing ati-ati nggon bebrayan
           D              F#m
 tak dongakne tresno nyawiji..

    Bm
 yo wis dada sayang
       Em
 lilo ora tak gondeli
  A
 amergo wis kudu sadar
        D
 dudu sopo-sopo aku iki..

        Em
 yen wonten kurang..
       D
 ngapunten kulo..
           A
 cukup ngerti wae
   F#m        Bm
 setyomu mung semono..

Outro : F#..Bm..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Dada Sayang, chord dasar Safira Inema - Dada Sayang, chordtela Safira Inema - Dada Sayang, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Dada Sayang, download lagu Safira Inema - Dada Sayang mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=aNxUa5ooQak

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari