menu Request
×

Safira Inema - Apa Kabar Mantan MP3 dan Lirik Lagu

246 views
Chord gitar tidak tersedia.

Lirik Lagu

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

hei apa kabar mantanku sing tau ning atiku
kelingan ra karo aku sing tau ngisi atimu
mbiyen bubare mergo kowe ono sing liyane
waton minggal ninggal lungo aku sing ono ning kene

tangise ati iki mergo kowe sing njalari
bahagiaku hancur ketika tresno iki dibagi
cerita cinta sing tak bangun nganti tibo tangi
terima kasih luka ini, sekian ku pamit pergi

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

raiso dibaleni, getun kuwi tibo mburi
kowe biyen ra kelingan po pas aku mbok larani
saiki kowe ngemis njaluk aku akon bali
yo sori sepurane ati iki wes ra sudi

saiki lungamu ora bakal tak gondheli
opo meneh ora mungkin nganti kowe tak tangisi
s~m~ntara tak ngene wae, aku dewe wani
matur sembah nuwun sanget sampun nate nglarani

mas kangmas sing sepurane tenan
mbiyen tau gawe atimu kelaran
tak kiro dek'e iki luwih sayang
jebul akhire tresnoku nggo dolanan

po ra kroso sampeyan tak kangeni
pengen dadi siji kabeh dibaleni
tulung ngertio isi ati iki
sumpah matiku ra bakal tak larani

apa kabar wong sing tau tak sayang
apa kabar wong sing tau tak gawe nyaman
susah seneng janjine bebarengan
ning akhire kowe lungo ninggal kenangan

atiku ra bakal serapuh kuwi
masalah percintaan tak pikir keri
masa lalu ra perlu tak baleni
teko tenang kabeh uwes tak gawe lali

Link Download Lagu MP3

Download

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Safira Inema mudah, kunci gitar Safira Inema, chord lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan, chord dasar Safira Inema - Apa Kabar Mantan, chordtela Safira Inema - Apa Kabar Mantan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan, download lagu Safira Inema - Apa Kabar Mantan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Safira Inema di youtube: https://youtube.com/watch?v=IMcZ6Ppm-tw

Lirik Lagu Terkait

Koleksi Lagu Lainnya dari Safira Inema

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari