menu Request
×

Kunci Gitar Sabrina Febriya X Pentingyakin - Urip Dewe Dewe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

73 views
Capo : Fret 2

Intro F G Em A
        F G C

C                         F
tak sawang rembulan ing wengi iki..
G                  C
 soyo nambahi roso getunku iki..
Em                  Am
 kowe mbiyen.. seng jare ngancani..
F           G         C
 nanging nyatane kowe ngapusi ati..

C                    F
tresno ro kowe opo kudu lorone..
G                    C
 nganti mati ati lan perasaanku..
Em                Am
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
F       G             C
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

Em         Am  Em            Am
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           F       Dm          G
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Chorus
                F
 jane aku ora pengen nyerah..
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             C
 yen akhire.. urip dewe dewe..

Int. F G Em A
       Dm G C

C                    F
tresno ro kowe opo kudu lorone..
G                    C
 nganti mati ati lan perasaanku..
Em                Am
 ku mencintaimu.. sepenuh hati..
F       G             C
 kowe lungo ninggalke janji janjimu..

Em         Am  Em            Am
 sepurane aku.. ra isi ngancani..
           F       Dm          G
seng tak jalok.. lepaskan cintamu..

Chorus
                F
 jane aku ora pengen nyerah..
            (aku sing salah..)
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
                  (ra nduwe ati..)
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             C
 yen akhire.. urip dewe dewe..

                F
 jane aku ora pengen nyerah..
   Dm
 nanging kahanane
              G
 seng nggawe aku koyo ngene..
 Em                Am
  ra kuat aku.. ngadepi sikapmu..
       F                    G
 aku pamit.. cukup mung semene..

                 F
 jujur aku ora pengen ngelarani..
   Dm
 nanging ati iki
         G
 ora mungkin dadi siji..
 Em                   Am
  ojo di pekso.. mung nambahi loro..
         F  G             F  G
 yen akhire.. urip dewe dewe..
             C
 urip dewe dewe..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Sabrina Febriya X Pentingyakin mudah, kunci gitar Sabrina Febriya X Pentingyakin, chord lagu Sabrina Febriya X Pentingyakin - Urip Dewe Dewe , chord dasar Sabrina Febriya X Pentingyakin - Urip Dewe Dewe , chordtela Sabrina Febriya X Pentingyakin - Urip Dewe Dewe , chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Sabrina Febriya X Pentingyakin - Urip Dewe Dewe , download lagu Sabrina Febriya X Pentingyakin - Urip Dewe Dewe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Sabrina Febriya X Pentingyakin di youtube: https://youtube.com/watch?v=6JWalyJLRlc

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Sabrina Febriya X Pentingyakin

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari