menu Request
×

Kunci Gitar Rosynta Dewi - Padang Rembulan Chord Dasar dan Lirik Lengkap

27 views
Intro : Am Em F C
        Dm..Am..G Em Am..

      Am     Em             Am
angin dalu sumilir ning sepine wengi..
           Dm              G
sansoyo ngelingake sliramu sing tansah 
      C
tetep neng ati..
        Dm            Am
tumetes eluhku nelesi pipi..
       G         Em         Am      Em
ngagep janjimu lungo ra nganti suwi..

    Am         Em            Am         
ono langit tak sawang padang rembulan..
           Dm               G
sinare nggowo crito rinajut endah 
         C
ati sing kasmaran..
          Dm                      Am
neng kene ngugemi janjining pamit lungamu..
            G
nanging ra ono bali
Em             Am      E
nganti seprene sliramu..

Reff :
        Am
 padang rembulan
                Em           G
 nanging peteng neng njero batinku
         Dm
 ngempet roso kasmaran
          Am
 ngenteni ra ono tekamu

        Am
 padang rembulan
                Em     G
 padangono neng njero atiku
        Dm
 nangis mergo kelangan
          Am
 ngenteni sak tekamu

     Dm
 opo pancen wis lali
     Am
 opo sliramu ra ngerti
          G            Em
 nganti kapan nyikso kangenku
           Am
 neng jero ati..

Musik : Am Em F C
        Dm..Am..G Em Am..

    Am         Em            Am         
ono langit tak sawang padang rembulan..
           Dm               G
sinare nggowo crito rinajut endah 
         C
ati sing kasmaran..
          Dm                      Am
neng kene ngugemi janjining pamit lungamu..
            G
nanging ra ono bali
Em             Am      E
nganti seprene sliramu..

Reff :
        Am
 padang rembulan
                Em           G
 nanging peteng neng njero batinku
         Dm
 ngempet roso kasmaran
          Am
 ngenteni ra ono tekamu

        Am
 padang rembulan
                Em       G
 padangono neng njero atiku
        Dm
 nangis mergo kelangan
          Am
 ngenteni sak tekamu

     Dm
 opo pancen wis lali
     Am
 opo sliramu ra ngerti
          G            Em
 nganti kapan nyikso kangenku
           Am  Em  Am
 neng jero ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G#m D#m E B
        C#m..G#m..F# D#m G#m..

      G#m    D#m            G#m
angin dalu sumilir ning sepine wengi..
           C#m             F#
sansoyo ngelingake sliramu sing tansah 
      B
tetep neng ati..
        C#m           G#m
tumetes eluhku nelesi pipi..
       F#        D#m        G#m     D#m
ngagep janjimu lungo ra nganti suwi..

    G#m        D#m           G#m        
ono langit tak sawang padang rembulan..
           C#m              F#
sinare nggowo crito rinajut endah 
         B
ati sing kasmaran..
          C#m                     G#m
neng kene ngugemi janjining pamit lungamu..
            F#
nanging ra ono bali
D#m            G#m     D#
nganti seprene sliramu..

Reff :
        G#m
 padang rembulan
                D#m          F#
 nanging peteng neng njero batinku
         C#m
 ngempet roso kasmaran
          G#m
 ngenteni ra ono tekamu

        G#m
 padang rembulan
                D#m    F#
 padangono neng njero atiku
        C#m
 nangis mergo kelangan
          G#m
 ngenteni sak tekamu

     C#m
 opo pancen wis lali
     G#m
 opo sliramu ra ngerti
          F#           D#m
 nganti kapan nyikso kangenku
           G#m
 neng jero ati..

Musik : G#m D#m E B
        C#m..G#m..F# D#m G#m

    G#m        D#m           G#m        
ono langit tak sawang padang rembulan..
           C#m              F#
sinare nggowo crito rinajut endah 
         B
ati sing kasmaran..
          C#m                     G#m
neng kene ngugemi janjining pamit lungamu..
            F#
nanging ra ono bali
D#m            G#m     D#
nganti seprene sliramu..

Reff :
        G#m
 padang rembulan
                D#m          F#
 nanging peteng neng njero batinku
         C#m
 ngempet roso kasmaran
          G#m
 ngenteni ra ono tekamu

        G#m
 padang rembulan
                D#m      F#
 padangono neng njero atiku
        C#m
 nangis mergo kelangan
          G#m
 ngenteni sak tekamu

     C#m
 opo pancen wis lali
     G#m
 opo sliramu ra ngerti
          F#           D#m
 nganti kapan nyikso kangenku
           G#m  D#m  G#m
 neng jero ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Rosynta Dewi mudah, kunci gitar Rosynta Dewi, chord lagu Rosynta Dewi - Padang Rembulan, chord dasar Rosynta Dewi - Padang Rembulan, chordtela Rosynta Dewi - Padang Rembulan, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Rosynta Dewi - Padang Rembulan, download lagu Rosynta Dewi - Padang Rembulan mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rosynta Dewi di youtube: https://youtube.com/watch?v=zUPWVwyldHg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Rosynta Dewi

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari