menu Request
×

Kunci Gitar RNK - Akhire Lungo Chord Dasar dan Lirik Lengkap

784 views
 Capo di fret 2

Intro : F G Em Am Dm G C..

C F
Tekamu.. nggawe seneng atiku
G C
Kegowo aku nyaman roso batinku
Am Dm
Ora ragu.. kowe dadi pilihanku..
G C
Tanpo ngiro.. bakal gawe tatu..

Int. F G C..

C F
Lungamu.. nggawe larane atiku
G C
Kepati roso iki ajur roso batinku
Am
Ikhlas ku nerimo..
Dm
Yen kuwi pancen pilihanmu
G
Mugo kowe bahagia
C
Dengan dunia barumu..

F G Em Am
Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
Dm
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
G
Ben ra dadi crito loro..

Reff :
F G C
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
F G C
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
F G Em A
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
Dm G C
Ora lilo ati aku tansah nerimo..

Musik : Am..G..F..G..G-G#m
Am..Em..F G C..

C F
Lungamu.. nggawe larane atiku
G C
Kepati roso iki ajur roso batinku
Am
Ikhlas ku nerimo..
Dm
Yen kuwi pancen pilihanmu
G
Mugo kowe bahagia
C
Dengan dunia barumu..

F G Em Am
Akhire.. kowe milih lungo ninggal aku
Dm
Sing wis ngupayake (sing wis ngupayake)
G
Ben ra dadi crito loro..

Reff :
F G C
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
F G C
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
F G Em A
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
Dm G C
Ora lilo ati aku tansah nerimo..

F G C
Ajure roso iki ngerti kowe lungo..
F G C
Tak jaluk kowe ojo nganti gelo..
F G Em A
Kabeh kahanan iki Gusti sing nentokno..
Dm G C
Ora lilo ati aku tansah nerimo..
Dm G
Ora lilo ati..iii..
C
Aku tansah nerimo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu RNK - Akhire Lungo, chord dasar RNK - Akhire Lungo, chordtela RNK - Akhire Lungo, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu RNK - Akhire Lungo, download lagu RNK - Akhire Lungo mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=HX_wEzEe5vU

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari