menu Request
×

Chord Riyan Impuk - Titip Tresno Iki Kunci Gitar Dasar dan Lirik

259 views
 Intro : F Fm C A  
        Dm..

  C         G            Am  
durung bar olehku ngomongke..
  F         Dm          G
durung bar olehku njelaske..
-F     Em                   A
 tibak e.. kowe lungo sak karepmu dewe..
        Dm                G        C  
ragelem ngrungokke sing dadi masalahe..

  C       G            Am  G
semene adohe wes tak lakoni..
F         Dm           G
pahit legine wes tak rasani..
-F  Em      E        Am
  banjur.. suwene aku ngenteni..
         Dm
kaget krungu kabar 
      G            C
kowe ono sing nduweni..

Reff :
          F
 kowe ra iso.. 
 G          Em
 mbodoni mripatku..
 A        Dm
 mbodoni atiku 
     G         C
 yen kowe iseh tresno..

 -C7        F
 sing tak jaluk..
     G        Em          A
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Dm          G  C
 titipen tresnoku iki..

Musik : F Fm C A
        Dm..Em A..

(overtune)
D             A          Bm
yen.. ono grundele ning atimu..
G          Em        A
luapno ben ra dadi sesal ning uripku..
       F#m        F#      Bm      
mbok jujuro.. yen kowe nyaman ro aku..
         Em              A         D
tak relakno wae pancen suratan uripku..

Reff :
          G
 kowe ra iso.. 
 A          F#m
 mbodoni mripatku..
 B        Em
 mbodoni atiku 
     A         D
 yen kowe iseh tresno..

            G
 sing tak jaluk..
     A        F#m         Bm
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Em          A  D
 titipen tresnoku iki..

Musik : G A  F#m     Bm
           huwo aa aaa..
        Em A D..

         G#m      Gm F#m F Em A D..
tak titipke.. tresnoku..

Reff :
          G
 kowe ra iso.. 
 A          F#m
 mbodoni mripatku..
 B        Em
 mbodoni atiku 
     A         D     D7
 yen kowe iseh tresno..

            G#m
 sing tak jaluk..
     Gm       F#m-F#      Bm
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Em          A  Bm    A  E
 titipen tresnoku iki.. i.. i..
     Em          A  D
 tak titipke tresno iki..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : Bb Bbm F D 
        Gm..

  F         C            Dm 
durung bar olehku ngomongke..
  Bb        Gm          C
durung bar olehku njelaske..
-Bb    Am                   D
 tibak e.. kowe lungo sak karepmu dewe..
        Gm                C        F  
ragelem ngrungokke sing dadi masalahe..

  F       C            Dm  C
semene adohe wes tak lakoni..
Bb        Gm           C
pahit legine wes tak rasani..
-Bb  Am      A        Dm
  banjur.. suwene aku ngenteni..
         Gm
kaget krungu kabar 
      C            F
kowe ono sing nduweni..

Reff :
          Bb
 kowe ra iso.. 
 C          Am
 mbodoni mripatku..
 D        Gm
 mbodoni atiku 
     C         F
 yen kowe iseh tresno..

 -F7        Bb
 sing tak jaluk..
     C        Am          D
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Gm          C   F
 titipen tresnoku iki..

Musik : Bb Bbm F D
        Gm..Am D..

(overtune)
G             D          Em
yen.. ono grundele ning atimu..
C          Am        D
luapno ben ra dadi sesal ning uripku..
       Bm         B       Em      
mbok jujuro.. yen kowe nyaman ro aku..
         Am              D         G
tak relakno wae pancen suratan uripku..

Reff :
          C
 kowe ra iso.. 
 D          Bm
 mbodoni mripatku..
 E        Am
 mbodoni atiku 
     D         G
 yen kowe iseh tresno..

            C
 sing tak jaluk..
     D        Bm          Em
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Am          D   G
 titipen tresnoku iki..

Musik : C D  Bm      Em
           huwo aa aaa..
        Am D G..

         C#m      Cm Bm Bb Am D G..
tak titipke.. tresnoku..

Reff :
          C
 kowe ra iso.. 
 D          Bm
 mbodoni mripatku..
 E        Am
 mbodoni atiku 
     D         G     G7
 yen kowe iseh tresno..

            C#m
 sing tak jaluk..
     Cm       Bm-B/D#     Em
 yen bakale kowe ninggal aku..
   Am          D   Em   D   A/C#
 titipen tresnoku iki.. i.. i..
     Am          D   G
 tak titipke tresno iki..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Riyan Impuk mudah, kunci gitar Riyan Impuk, chord lagu Riyan Impuk - Titip Tresno Iki, chord dasar Riyan Impuk - Titip Tresno Iki, chordtela Riyan Impuk - Titip Tresno Iki, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Riyan Impuk - Titip Tresno Iki, download lagu Riyan Impuk - Titip Tresno Iki mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Riyan Impuk di youtube: https://youtube.com/watch?v=EqzxcOEnIMw

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Riyan Impuk

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari