menu Request
×

Kunci Gitar Rinda Bimar - Loro Ati Chord Dasar dan Lirik Lengkap

97 views
 Original Chord dari ~D

Intro : F G Em Am
F G C

C G Am Em
jumeneng ning njero atiku iki
F G C
yo mung sliramu sing tak tresnani
C G Am Em
senajan kok akeh gudo marang aku
F G C
tetep tresnomu sing tak gondeli..

C G Am Em
mugo wae salah mripat loro iki
F G C
mugo wae iku dudu kowe
C G Am Em
lungguh jejer sesandingan ning ngarepku
F G C
bercumbu mesra karo wong liyo..

F G
ning bantaran kali mediun
Em Am
kowe janji karo aku
F G C
janji setio sumpah ning ati..
F G
ora bakal ono wong liyo
Em Am
cukup aku yo mung aku
F G C
urip bareng sampek mati..

Reff :
F G
kok tego men.. tolo..
Em Am
kowe kang mas
F G
kok tego men.. tolo
C
nglarani aku..
F G
kurang opo.. kang mas
Em Am
kurang opo.. aku
F G
kok tego men.. tolo
C
nglarani aku..

C G Am Em
loro ati iki loro pancen loro
F G C
sumendal perih ning njero dodo
C G Am Em
ora nyongko ora ngiro kok gampange
F G C
yen bakale koyo ngene..

Reff :
F G
kok tego men.. tolo..
Em Am
kowe kang mas
F G
kok tego men.. tolo
C
nglarani aku..
F G
kurang opo.. kang mas
Em Am
kurang opo.. aku
F G
kok tego men.. tolo
C
nglarani aku..

F G
kok tego men.. tolo..
Em Am
kowe kang mas
F G
kok tego men.. tolo
C
nglarani aku..
F G
kurang opo.. kang mas
Em Am
kurang opo.. aku
F G
kok tego men.. tolo..
C
nglarani aku..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu Rinda Bimar - Loro Ati, chord dasar Rinda Bimar - Loro Ati, chordtela Rinda Bimar - Loro Ati, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Rinda Bimar - Loro Ati, download lagu Rinda Bimar - Loro Ati mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=lHXv67_2pbo

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari