menu Request
×

Kunci Gitar Rina DP - Dadi Siji Chord Dasar dan Lirik Lengkap

79 views
 Capo di fret 3

Intro : F G -F Em Am
        Dm Em F G..

C        G        Am
rembulan kae seng dadi saksi
  Dm     A             G
nalikane dewe durung dadi siji
 Em                Am
awan wengi amung biso nitip salam
        Dm         D         G
angin tulong sampekno kangen iki..

  C           G            Am
matahari seng nggawe anget awakku
  Dm      A         G
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Em             Am
panas udan amung biso ngelamun
       Dm      D          G
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Em                     Bm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    C            D         G    B
 saikine wes nyanding saklawase..
   Em               Bm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        C              D          G
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Am         B   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  C.. Am B
 mergo tulus teko ati..

Musik : Em..Am..B..Em..
        F..G..

  C           G            Am
matahari seng nggawe anget awakku
  Dm      A         G
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Em             Am
panas udan amung biso ngelamun
       Dm       D          G
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Em                     Bm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    C            D         G    B
 saikine wes nyanding saklawase..
   Em               Bm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        C              D          G
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Am         B   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  C
 mergo tulus teko ati..

     Em               Bm
 tresno.. tresno seko ati..
          C          D       G
 seng tak suwun biso tekanne pati..
           Am         B   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  C
 mergo tulus teko ati..
 Am     B              Em
  mergo tulus teko ati..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G# Bb -G# Gm Cm
        Fm -Gm G# Bb

D#       Bb/D       Cm
rembulan kae seng dadi saksi
  Fm     C             Bb
nalikane dewe durung dadi siji
 Gm                Cm
awan wengi amung biso nitip salam
        Fm         F         Bb
angin tulong sampekno kangen iki..

  D#          Bb/D         Cm
matahari seng nggawe anget awakku
  Fm      C         Bb
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Gm             Cm
panas udan amung biso ngelamun
       Fm      F          Bb
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Gm                     Dm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    D#           F         Bb   D
 saikine wes nyanding saklawase..
   Gm               Dm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        D#             F          Bb
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Cm         D   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  D#..Cm D
 mergo tulus teko ati..

Musik : Gm..Cm..D..Gm..
        G#..Bb..

  D#          Bb/D         Cm
matahari seng nggawe anget awakku
  Fm      C         Bb
nalika mbiyen kowe durung karo aku
  Gm             Cm
panas udan amung biso ngelamun
       Fm      F          Bb
mbayangke kowe ono ning sandingku..

Reff :
   Gm                     Dm
 kangen.. kangen seng tak roso..
    D#           F         Bb   D
 saikine wes nyanding saklawase..
   Gm               Dm
 mugi.. Gusti mberkahi..
        D#             F          Bb
 kanggo dewe seng lagi nandang kasmaran..
           Cm         D   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  D#
 mergo tulus teko ati..

     Gm               Dm
 tresno.. tresno seko ati..
          D#         F       Bb
 seng tak suwun biso tekanne pati..
           Cm         D   
 aku lan kowe.. iso dadi siji 
                  D#
 mergo tulus teko ati..
 Cm     D              Gm
  mergo tulus teko ati..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Rina DP - Dadi Siji, chord dasar Rina DP - Dadi Siji, chordtela Rina DP - Dadi Siji, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Rina DP - Dadi Siji, download lagu Rina DP - Dadi Siji mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=sRzv1o2VMYs

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari