menu Request
×

Kunci Gitar Retha Wantoro - Gawe Tatu Chord Dasar dan Lirik Lengkap

113 views
 Capo fret 2

Intro : C Em Am Em
        F Dm G..
        C Em Am Em
        F Dm G C..

C         Em     Am
opo mergo aku.. iki wong ra nduwe
     F                       G
roso tresnoku iki, mbok sepelekne..
C          Em
ning opo kowe lali 
     Am
karo sumpah lan janji
    F                       G
jaremu seneng aku bakal selawase..

  Em                          Am
nanging nyatane amung ning lambe..
      F               G
koyo angin.. ra ono wujude..

C        Em
kudune kowe ngerti
         Am
tresnoku mung kanggo kowe
       F                G
ra ono liane nganti selawase..
C          Em
ning opo kowe tego
       Am
gawe tatu njero dodo
        F                   G
ngirisi atiku sing keloro loro..

  Em                        Am
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        F                      G
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto neng pipi
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F                  G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Am                       Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           F                  G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        C
 pilihanmu..

Musik : C Em Am Em
        F Dm G..
        C Em Am Em
        F Dm G C..

C        Em
kudune kowe ngerti
         Am
tresnaku mung kanggo kowe
       F                G
ra ono liane nganti selawase..
C          Em
ning opo kowe tego
       Am
gawe tatu njero dodo
        F                   G
ngirisi atiku sing keloro loro..

  Em                        Am
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        F                      G
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Am
 banyu moto neng pipi
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F                  G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Am                       Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           F                  G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 

         Am
 banyu moto neng pipi
                  Em
 ra ono sing ngelapi..
           F                  G
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Am                       Em
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           F                  G
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        C
 pilihanmu..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : D F#m Bm F#m
        G Em A..
        D F#m Bm F#m
        G Em A D..

D         F#m    Bm
opo mergo aku.. iki wong ra nduwe
     G                       A
roso tresnoku iki, mbok sepelekne..
D          F#m
ning opo kowe lali 
     Bm
karo sumpah lan janji
    G                       A
jaremu seneng aku bakal selawase..

  F#m                         Bm
nanging nyatane amung ning lambe..
      G               A
koyo angin.. ra ono wujude..

D        F#m
kudune kowe ngerti
         Bm
tresnoku mung kanggo kowe
       G                A
ra ono liane nganti selawase..
D          F#m
ning opo kowe tego
       Bm
gawe tatu njero dodo
        G                   A
ngirisi atiku sing keloro loro..

  F#m                       Bm
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        G                      A
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto neng pipi
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G                  A
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Bm                       F#m
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           G                  A
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        D
 pilihanmu..

Musik : D F#m Bm F#m
        G Em A..
        D F#m Bm F#m
        G Em A D..

D        F#m
kudune kowe ngerti
         Bm
tresnaku mung kanggo kowe
       G                A
ra ono liane nganti selawase..
D          F#m
ning opo kowe tego
       Bm
gawe tatu njero dodo
        G                   A
ngirisi atiku sing keloro loro..

  F#m                       Bm
kowe sak iki gandeng wong liyo..
        G                      A
pamer bojo anyarmu nengarepe moto..

Reff :
         Bm
 banyu moto neng pipi
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G                  A
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Bm                       F#m
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           G                  A
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 

         Bm
 banyu moto neng pipi
                  F#m
 ra ono sing ngelapi..
           G                  A
 loro ning ati ra ono sing nambani..

        Bm                       F#m
 kudu lilo atiku nadyan kadung jeru..
           G                  A
 tak ikhlasno awakmu mugo ora kleru 
        D
 pilihanmu..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Retha Wantoro mudah, kunci gitar Retha Wantoro, chord lagu Retha Wantoro - Gawe Tatu, chord dasar Retha Wantoro - Gawe Tatu, chordtela Retha Wantoro - Gawe Tatu, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Retha Wantoro - Gawe Tatu, download lagu Retha Wantoro - Gawe Tatu mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Retha Wantoro di youtube: https://youtube.com/watch?v=00FXh0ncpBQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Retha Wantoro

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari