menu Request
×

Kunci Gitar REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi) Chord Dasar dan Lirik Lengkap

107 views
 Capo di fret 4

Intro : F G C-G-A
        Dm F G C

         F              G
iseh kelingan jaman semono
      C          G          A
nalikane kowe ngucapake tresno
            Dm               G
aku ra nyongko atimu iso ngliyo
             C
ning kenyataane kowe amung mandeng bondo

    F                      G
monggo kerso yen kowe melu wong
 C        G            A
aku ora popo tetep tak ikhlasno
           Dm      G               C
sing tak jaluk.. mugo-mugo kowe mulyo..

Reff :
           F       G
 aku mung iso.. nyawang..
           C  G    A
 tresnomu uwes.. ilang
            Dm
 remuk ati iki..
                   G
 gampang men leh lali
              C
 loro banget ati iki
 bondo dunyo sing mok boti..

         F      G
 atimu mati.. roso..
             C  G   A
 omongmu wes ra.. podo
              Dm
 janji sampe mati
                 G
 ra bakal mblenjani
            C
 tresnomu ngapusi..

    F
nem tahun tak lewati
karo awakmu nyawiji
  G
susah seneng mlaku
bareng ngadepi rino wengi
   C
tanpo ono bukti
          -G
janji sing di sepakati
         A
malah we tego ngelarani
ninggalke tresnoku iki
Dm
yeeh kowe sering janji
selawase ra bakal ganti
G
 tetep setio sesandingan
dewe sampe mati
C
 cubo kowe tak ikhlasno
puas-puasno kono
lungo sing adoh ra sah nunggu
tresno di balekno..

Reff :
           F       G
 aku mung iso.. nyawang
           Em     A
 tresnomu uwes.. ilang
            Dm
 remuk ati iki..
                   G
 gampang men leh lali
              C
 loro banget ati iki
                  A
 bondo dunyo sing mok boti..

         F      G
 atimu mati.. roso..
             Em     A
 omongmu wes ra.. podo..
              Dm
 janji sampe mati
                 G
 ra bakal mblenjani
             C
 tresnomu ngapusi..

Musik : F G C-Bm-Am
        Dm G C

Reff :
           F       G
 aku mung iso.. nyawang
           Em     A
 tresnomu uwes.. ilang
            Dm
 remuk ati iki..
                   G
 gampang men leh lali
              C
 loro banget ati iki
                  A
 bondo dunyo sing mok boti..

         F      G
 atimu mati.. roso..
             Em     A
 omongmu wes ra.. podo..
              Dm
 janji sampe mati
                 G
 ra bakal mblenjani
             C
 tresnomu ngapusi..
 A                 Dm
   kowe ninggalke crito
             G
 atimu wes bedo
               C
 kowe ngeboti bondo..

[[[ORIGINAL CHORD]]]

Intro : A B E-B/D#-C#
        F#m A B E

         A              B
iseh kelingan jaman semono
      E         -B/D#       C#
nalikane kowe ngucapake tresno
            F#m              B
aku ra nyongko atimu iso ngliyo
             E      
ning kenyataane kowe amung mandeng bondo

    A                      B
monggo kerso yen kowe melu wong
 E       -B/D#         C#
aku ora popo tetep tak ikhlasno
           F#m     B               E
sing tak jaluk.. mugo-mugo kowe mulyo..

Reff :
           A       B
 aku mung iso.. nyawang..
           E -B/D# C#
 tresnomu uwes.. ilang
            F#m
 remuk ati iki.. 
                   B
 gampang men leh lali
              E
 loro banget ati iki
 bondo dunyo sing mok boti..

         A      B
 atimu mati.. roso..
             E -B/D# C#
 omongmu wes ra.. podo
              F#m
 janji sampe mati
                 B
 ra bakal mblenjani
            E
 tresnomu ngapusi..

    A
nem tahun tak lewati 
karo awakmu nyawiji
  B
susah seneng mlaku 
bareng ngadepi rino wengi
   E
tanpo ono bukti 
          -B/D#
janji sing di sepakati
         C#
malah we tego ngelarani
ninggalke tresnoku iki
F#m
yeeh kowe sering janji 
selawase ra bakal ganti
B
 tetep setio sesandingan 
dewe sampe mati
E
 cubo kowe tak ikhlasno 
puas-puasno kono
lungo sing adoh ra sah nunggu 
tresno di balekno..

Reff :
           A       B
 aku mung iso.. nyawang
           G#m    C#
 tresnomu uwes.. ilang
            F#m
 remuk ati iki.. 
                   B
 gampang men leh lali
              E
 loro banget ati iki
                  C#
 bondo dunyo sing mok boti..

         A      B
 atimu mati.. roso..
             G#m    C#
 omongmu wes ra.. podo..
              F#m
 janji sampe mati
                 B
 ra bakal mblenjani
             E
 tresnomu ngapusi..

Musik : A B E-D#m-C#m
        F#m B E

Reff :
           A       B
 aku mung iso.. nyawang
           G#m    C#
 tresnomu uwes.. ilang
            F#m
 remuk ati iki.. 
                   B
 gampang men leh lali
              E
 loro banget ati iki
                  C#
 bondo dunyo sing mok boti..

         A      B
 atimu mati.. roso..
             G#m    C#
 omongmu wes ra.. podo..
              F#m
 janji sampe mati
                 B
 ra bakal mblenjani
             E
 tresnomu ngapusi..
 C#                F#m
   kowe ninggalke crito
             B
 atimu wes bedo 
               E
 kowe ngeboti bondo..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Hip Hop Koplo mudah, kunci gitar Hip Hop Koplo, chord lagu REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi), chord dasar REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi), chordtela REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi), chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi), download lagu REborn - Ambyar (Tresnomu Ngapusi) mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Hip Hop Koplo di youtube: https://youtube.com/watch?v=V3CaK7bmeNM

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Hip Hop Koplo

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari