menu Request
×

Kunci Gitar Ratna Antika - Kahanan Urep Chord Dasar dan Lirik Lengkap

88 views
(Intro) C G Am Em
        F C Dm G

     C         F             C
sengojo aku ngadoh.. soko sliramu..
F        Em         Dm
amergo sadar.. sopo aku..
F              Dm
mung wong kere sing
       Em
ora nduwe bondo dunyo..
      F              G             C
ra pantes nyanding kowe sing sempurno..

C            F                 C
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  F          Em                    Dm
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
F         Dm            Em
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 F          G        C     E
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
Am              Em
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       F            G             C  -Bb
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  Am                Em
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     F         D       G
ngadepi cobaan uripku iki..

F    G           C   -Bb    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm           G              C  Bb
saget damel konco urip saklawase..
F    G           C   -Bb    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm          G      C
saget nrimo.. opo anane..

(Int.) C G Am G F C Dm G
       C G Am G F C Dm  G..

C            F                 C
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  F          Em                    Dm
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
F         Dm            Em
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 F          G        C     E
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
Am              Em
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       F            G             C  -Bb
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  Am                Em
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     F         D       G
ngadepi cobaan uripku iki..

F    G           C   -Bb    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm           G              C  Bb
saget damel konco urip saklawase..
F    G           C   -Bb    Am
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Dm          G      C
saget nrimo.. opo anane..
  F            G      C
saget nerimo.. opo anane..





(Intro) B Bb Em Cm
        E B Bm Bb

     B         E             B
sengojo aku ngadoh.. soko sliramu..
E        Cm        Bm
amergo sadar.. sopo aku..
E              Bm
mung wong kere sing
       Cm
ora nduwe bondo dunyo..
      E              Bb            B
ra pantes nyanding kowe sing sempurno..

B            E                 B
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  E          Cm                   Bm
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
E         Bm           Cm
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 E          Bb       B     Am
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
Em             Cm
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       E            Bb            B  -Fm
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  Em               Cm
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     E         Gm      Bb
ngadepi cobaan uripku iki..

E    Bb          B   -Fm    Em
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Bm          Bb             B  Am
saget damel konco urip saklawase..
E    Bb          B   -Fm    Em
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Bm         Bb     B
saget nrimo.. opo anane..

(Int.) B Bb Em Bb E B Bm Bb
       B Bb Em Bb E B Bm  Bb..

B            E                 B
nanging sakjane.. aku yo nduwe ati..
  E          Cm                   Bm
gede tulus suci.. ra bakal ngeliyo tresno..
E         Bm           Cm
tapi sopo sing bakal percoyo marang aku..
 E          Bb       B     Am
amung diencepi.. iku mesti..

(Chorus)
Em             Cm
duh Gusti.. menopo kahanan iki..
       E            Bb            B  -Fm
kang kulo songgo.. awan kelawan wengi..
  Em               Cm
suwun kulo.. panjenengan paringi kiat..
     E         Gm      Bb
ngadepi cobaan uripku iki..

E    Bb          B   -Fm    Em
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Bm          Bb             B  Am
saget damel konco urip saklawase..
E    Bb          B   -Fm    Em
mugi mawon.. jodone kulo mangke..
  Bm         Bb     B
saget nrimo.. opo anane..
  E            Bb     B
saget nerimo.. opo anane..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Ratna Antika mudah, kunci gitar Ratna Antika, chord lagu Ratna Antika - Kahanan Urep, chord dasar Ratna Antika - Kahanan Urep, chordtela Ratna Antika - Kahanan Urep, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Ratna Antika - Kahanan Urep, download lagu Ratna Antika - Kahanan Urep mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Ratna Antika di youtube: https://youtube.com/watch?v=b8dsmU5mZl0

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Ratna Antika

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari