menu Request
×

Kunci Gitar Rara Mutiara - Golek Berkah Chord Dasar dan Lirik Lengkap

167 views
 Intro : G G7 C..Am..D..

    G          G7        C
senadyan aku dudu wong kuat..
  Am                    D
kabeh iki tak lakoni kanthi tekad..
 G          G7          C
ora mikir rogo lan batinku..
    Am                      D
tok larani ning aku tetep milih mlaku..

Bm            Em
awan wengi.. udan lan panas
        C    D        G
tak lakoni.. kanthi ikhlas..
 Bm                    Em
omongan uwong.. nganti ora tak gagas..
    C         D        G     D       
supoyo awakedewe cepet mentas..

Reff :
 G           D
 duh Gusti paringono dalan sae
 Bm            Em
 kabeh iki tak songgo dewe
    D    C          D           G
 nrimo kahanan sing wis dadi takdirku
 Em     Am       D        G   D
  ning aku.. ora bakal mundur..

Musik : G..C..D..G..
        Bm..Em..C D G D

 G                    C
opo sing tak roso.. rabiso tak ucap..
   Am                    D
anane ngelus dodo.. karo sregep ndongo..
G                   C
aku rabakal.. nyalahke sopo-sopo..
      Am                    D
kabeh jalaran Gusti rabakal tak getuni..

Bm            Em
awan wengi.. udan lan panas
        C    D        G
tak lakoni.. kanthi ikhlas..
 Bm                    Em
omongan uwong.. nganti ora tak gagas..
    C         D        G     D       
supoyo awakedewe cepet mentas..

Reff :
 G             D
 duh Gusti.. paringono dalan sae..
 Bm            Em
 kabeh iki tak songgo dewe..
    D    C          D           G
 nrimo kahanan sing wis dadi takdirku..
 Em     Am       D        G   D
  ning aku.. ora bakal mundur..

 G              D
 duh Gusti.. tuntuno lakuku..
     Bm           Em       D
 Supoyo aku ora salah dalan..
       C        D        G        Em
 nglakoni urip iki, sing akeh pacoban..
      Am        D        G
 mugo dadi dalanku golek berkah..
      C         D             C  Cm  G
 mugo dadi dalanku.. golek berkah..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Rara Mutiara mudah, kunci gitar Rara Mutiara, chord lagu Rara Mutiara - Golek Berkah, chord dasar Rara Mutiara - Golek Berkah, chordtela Rara Mutiara - Golek Berkah, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Rara Mutiara - Golek Berkah, download lagu Rara Mutiara - Golek Berkah mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rara Mutiara di youtube: https://youtube.com/watch?v=Ky-62mGO6fg

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Rara Mutiara

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari