menu Request
×

Kunci Gitar Rara Moren - Getuno Dewe Chord Dasar dan Lirik Lengkap

118 views
 Chord Rara Moren - Getuno Dewe
Capo fret 2

Intro : Am..Em..F..C G C..

C            Am
 wes tau gejeron..
        F
mergo kowe uwes
                 C      G
gawe nyaman ning sandingku..

C              Am
 ning ngopo saiki..
       F
kowe malah lungo
              G
ninggalke awakku..

 Am                Em
opo wae.. uwes tak perjuangke..
         F                     C   G
kabeh wektuku.. yo mung kanggo awakmu..
   Am              Em
tanpo kowe.. iso mikir kahanane..
         F                   G
medot janji.. kedanan wong liyo..
               C
kowe menungso opo..

Reff :
        Am
 tulung kowe ngerteni..
     Em
 aku wes tok larani..
       F
 malah tok tinggal lungo..
         C           G
 gandeng karo wong liyo..

   Am
 sepurane tenan..
     Em
 aku wegah kelaran
        F                 G
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..
               C
 monggo di getuni..

Musik : Am..Em..F..G..
        Am..Em..F..G..C..

 Am                Em
opo wae.. uwes tak perjuangke..
         F                     C   G
kabeh wektuku.. yo mung kanggo awakmu..
   Am              Em
tanpo kowe.. iso mikir kahanane..
         F                   G
medot janji.. kedanan wong liyo..
               C
kowe menungso opo..

Reff :
        Am
 tulung kowe ngerteni..
     Em
 aku wes tok larani..
   F
 malah tok tinggal lungo..
         C           G
 gandeng karo wong liyo..

   Am
 sepurane tenan..
     Em
 aku wegah kelaran
        F                 G
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..

        Am
 tulung kowe ngerteni..
     Em
 aku wes tok larani..
       F
 malah tok tinggal lungo..
         C           G
 gandeng karo wong liyo..

   Am
 sepurane tenan..
     Em
 aku wegah kelaran
        F                 G
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..
               C
 monggo di getuni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm..F#m..G..D A D..

D            Bm
 wes tau gejeron..
        G
mergo kowe uwes
                 D      A
gawe nyaman ning sandingku..

D              Bm
 ning ngopo saiki..
       G
kowe malah lungo
              A
ninggalke awakku..

 Bm                F#m
opo wae.. uwes tak perjuangke..
         G                     D   A
kabeh wektuku.. yo mung kanggo awakmu..
   Bm              F#m
tanpo kowe.. iso mikir kahanane..
         G                   A
medot janji.. kedanan wong liyo..
               D
kowe menungso opo..

Reff :
        Bm
 tulung kowe ngerteni..
     F#m
 aku wes tok larani..
       G
 malah tok tinggal lungo..
         D           A
 gandeng karo wong liyo..

   Bm
 sepurane tenan..
     F#m
 aku wegah kelaran
        G                 A
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..
               D
 monggo di getuni..

Musik : Bm..F#m..G..A..
        Bm..F#m..G..A..D..

 Bm                F#m
opo wae.. uwes tak perjuangke..
         G                     D   A
kabeh wektuku.. yo mung kanggo awakmu..
   Bm              F#m
tanpo kowe.. iso mikir kahanane..
         G                   A
medot janji.. kedanan wong liyo..
               D
kowe menungso opo..

Reff :
        Bm
 tulung kowe ngerteni..
     F#m
 aku wes tok larani..
   G
 malah tok tinggal lungo..
         D           A
 gandeng karo wong liyo..

   Bm
 sepurane tenan..
     F#m
 aku wegah kelaran
        G                 A
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..

        Bm
 tulung kowe ngerteni..
     F#m
 aku wes tok larani..
       G
 malah tok tinggal lungo..
         D           A
 gandeng karo wong liyo..

   Bm
 sepurane tenan..
     F#m
 aku wegah kelaran
        G                 A
 kabeh iki.. ben dadi kenangan..
               D
 monggo di getuni..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Rara Moren mudah, kunci gitar Rara Moren, chord lagu Rara Moren - Getuno Dewe, chord dasar Rara Moren - Getuno Dewe, chordtela Rara Moren - Getuno Dewe, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Rara Moren - Getuno Dewe, download lagu Rara Moren - Getuno Dewe mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Rara Moren di youtube: https://youtube.com/watch?v=nbwKzYMu10k

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Rara Moren

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari