menu Request
×

Kunci Gitar Pujiono - Iku Bahaya Chord Dasar dan Lirik Lengkap

152 views
   C                       G
kowe ngomong kangen karo aku..
  Am                       Em
kowe ngomong bosen koyo ngene..
       F         C     G           Am
bareng wong sing ono.. neng sandingmu..
  F                   G
sejatine kowe ora tresno..

Intro : C..G..Am..Em..
        F C G Am
        F..G..

Reff :
 C     G
 aku.. meneng
 Am        Em
 ora mergo ra sayang
  F        C
 opo aku kudu ngomong
 Dm        G
 yen aku salah..

 C     G
 aku.. ngerti..
 Am            Em
 opo seng mbok rasakke
 F             C
 yen gandeng karo kowe
 Dm      G
 iku bahaya..

 C                    G
ojo ngomong cerito mbiyen..
    Am                  Em
yen ngarepno awakku berubah..
      F   C          G        Am
mergo ora apik.. kanggo seliramu..
F                  G
wedi mengko kebablasan..

Reff :
 C     G
 aku.. meneng
 Am        Em
 ora mergo ra sayang
  F        C
 opo aku kudu ngomong
 F         G
 yen aku salah..

 C     G
 aku.. ngerti..
 Am            Em
 opo seng mbok rasakke
 F             C
 yen gandeng karo kowe
 F       G
 iku bahaya..

#)
     C      G     Am    Em
 iku bahaya.. iku bahaya..
  F        C       F       G
 ojo nyubo nyubo.. iku bahaya..
     C      G     Am    Em
 iku bahaya.. iku bahaya..
     F      C        F       G
 mengko kebablasen.. iku bahaya..

Musik : C..Em..Am..G..
        F C G Am
        F..G..

Reff :
 C     G
 aku.. meneng
 Am        Em
 ora mergo ra sayang
  F        C
 opo aku kudu ngomong
 F         G
 yen aku salah..

 C     G
 aku.. ngerti..
 Am            Em
 opo seng mbok rasakke
 F             C
 yen gandeng karo kowe
 F       G
 iku bahaya..

#)
     C      G     Am    Em
 iku bahaya.. iku bahaya..
  F        C       F       G
 ojo nyubo nyubo.. iku bahaya..
     C      G     Am    Em
 iku bahaya.. iku bahaya..
     F      C        F       G
 mengko kebablasen.. iku bahaya..

Outro : C

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

  Bb                      F
kowe ngomong kangen karo aku..
  Gm                       Dm
kowe ngomong bosen koyo ngene..
       D#        Bb    F           Gm
bareng wong sing ono.. neng sandingmu..
  D#                  F
sejatine kowe ora tresno..

Intro : Bb..F..Gm..Dm..
        D# Bb F Gm
        D#..F..

Reff :
 Bb    F
 aku.. meneng
 Gm        Dm
 ora mergo ra sayang
  D#       Bb
 opo aku kudu ngomong
 Cm        F
 yen aku salah..

 Bb    F
 aku.. ngerti..
 Gm            Dm
 opo seng mbok rasakke
 D#            Bb
 yen gandeng karo kowe
 Cm      F
 iku bahaya..

 Bb                   F
ojo ngomong cerito mbiyen..
    Gm                  Dm
yen ngarepno awakku berubah..
      D#  Bb         F        Gm
mergo ora apik.. kanggo seliramu..
D#                 F
wedi mengko kebablasan..

Reff :
 Bb    F
 aku.. meneng
 Gm        Dm
 ora mergo ra sayang
  D#       Bb
 opo aku kudu ngomong
 D#        F
 yen aku salah..

 Bb    F
 aku.. ngerti..
 Gm            Dm
 opo seng mbok rasakke
 D#            Bb
 yen gandeng karo kowe
 D#      F
 iku bahaya..

#)
     Bb     F     Gm    Dm
 iku bahaya.. iku bahaya..
  D#       Bb      D#      F
 ojo nyubo nyubo.. iku bahaya..
     Bb     F     Gm    Dm
 iku bahaya.. iku bahaya..
     D#     Bb       D#      F
 mengko kebablasen.. iku bahaya..

Musik : Bb..Dm..Gm..F..
        D# Bb F Gm
        D#..F..

Reff :
 Bb    F
 aku.. meneng
 Gm        Dm
 ora mergo ra sayang
  D#       Bb
 opo aku kudu ngomong
 D#        F
 yen aku salah..

 Bb    F
 aku.. ngerti..
 Gm            Dm
 opo seng mbok rasakke
 D#            Bb
 yen gandeng karo kowe
 D#      F
 iku bahaya..

#)
     Bb     F     Gm    Dm
 iku bahaya.. iku bahaya..
  D#       Bb      D#      F
 ojo nyubo nyubo.. iku bahaya..
     Bb     F     Gm    Dm
 iku bahaya.. iku bahaya..
     D#     Bb       D#      F
 mengko kebablasen.. iku bahaya..

Outro : Bb

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pujiono mudah, kunci gitar Pujiono, chord lagu Pujiono - Iku Bahaya, chord dasar Pujiono - Iku Bahaya, chordtela Pujiono - Iku Bahaya, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pujiono - Iku Bahaya, download lagu Pujiono - Iku Bahaya mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pujiono di youtube: https://youtube.com/watch?v=PEvc_RplnsQ

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pujiono

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari