menu Request
×

Chord Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi Kunci Gitar Dasar dan Lirik

156 views
 Capo di fret 2

Intro : F G C Am Dm G C..

 C                     F
angin wengi iki.. nusuk neng njero ati
   G                         C
ngelingake kowe seng wis tak sayangi..
 C                 F
awak ku iki.. iseh biso ngrasakke
  G                      C
roso kasih sayang.. soko kowe..

 C              F
atiku iki.. ora biso ngalek ke
  G                           C
roso tresno seng wis mbok paringake..
 C                      F
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
  G                        C
biso ku mung pasrah.. karo Gusti..

Int. F G C..

Reff :
     F       G      C
 gerimis.. wengi.. iki..
     F       G          C   C7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    F       G       C
 nyanyi.. sajroning kangen..
   F      G       C
 nari.. sajroning sepi..

     F       G     C
 gerimis.. wengi.. iki..
   F        G         C   C7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    F      G     C
 mergo.. kowe ra bali..
  F     G         C
 aku.. tansah ngenteni..

Musik : F G Em Am
        Dm G C C7
        F G Em Am
        Dm G C..

Reff :
     F       G      C
 gerimis.. wengi.. iki..
     F       G          C   C7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    F       G       C
 nyanyi.. sajroning kangen..
   F      G       C
 nari.. sajroning sepi..

     F       G     C
 gerimis.. wengi.. iki..
   F        G         C   C7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    F      G     C
 mergo.. kowe ra bali..
  F     G         C
 aku.. tansah ngenteni..
  F       G       C   Am
 aku.. tansah ngenteni..
  F       G       F   Fm C
 aku.. tansah ngenteni..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : G A D Bm Em A D..

 D                      G
angin wengi iki.. nusuk neng njero ati
   A                         D
ngelingake kowe seng wis tak sayangi..
 D                 G
awak ku iki.. iseh biso ngrasakke
  A                      D
roso kasih sayang.. soko kowe..

 D              G
atiku iki.. ora biso ngalek ke
  A                           D
roso tresno seng wis mbok paringake..
 D                      G
aku kudu piye.. ngadepi kahanan iki
  A                        D
biso ku mung pasrah.. karo Gusti..

Int. G A D..

Reff :
     G       A      D
 gerimis.. wengi.. iki..
     G       A          D   D7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    G       A       D
 nyanyi.. sajroning kangen..
   G      A       D
 nari.. sajroning sepi..

     G       A     D
 gerimis.. wengi.. iki..
   G        A         D   D7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    G      A     D
 mergo.. kowe ra bali..
  G     A         D
 aku.. tansah ngenteni..

Musik : G A F#m Bm
        Em A D D7
        G A F#m Bm
        Em A D..

Reff :
     G       A      D
 gerimis.. wengi.. iki..
     G       A          D   D7
 nggawe.. tambah sedihe ati..
    G       A       D
 nyanyi.. sajroning kangen..
   G      A       D
 nari.. sajroning sepi..

     G       A     D
 gerimis.. wengi.. iki..
   G        A         D   D7
 koyo.. gerimis nang atiku..
    G      A     D
 mergo.. kowe ra bali..
  G     A         D
 aku.. tansah ngenteni..
  G       A       D   Bm
 aku.. tansah ngenteni..
  G       A       G   Gm D
 aku.. tansah ngenteni..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Campursari mudah, kunci gitar Campursari, chord lagu Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi, chord dasar Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi, chordtela Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi, download lagu Pudjo Mardjoko - Gerimis Wengi mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Campursari di youtube: https://youtube.com/watch?v=FyXeqpmTxes

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Campursari

Chord Lagu Lainnya

Sedang Dicari

Pengguna lain juga sedang mencari