menu Request
×

Kunci Gitar Pilihan Anyarmu - Empat Lima Official Chord Dasar dan Lirik Lengkap

62 views
Capo ♪ fret 2

Intro : Am Em F C Dm..E..

Am                G            C
mungkin iki dalan sing wes tak pilih..
Dm       G        C
kudu pisahan karo koe..
    Dm      E          Am  E
tresnane raiso di teruske..

Am             G       C
opo wes lali koe ro janjimu..
Dm           G         C
sing rabakal ninggalke aku..
  Dm       E            Am
jare atimu mung dinggo aku..
E                    Am  E
selawase mung dinggo aku..

           F          G
nanging ngopo.. koe malah lungo..
          F                   E
mbedo tresno.. gandeng wong liyo..

Reff :
   Am               Em
 cukup tak nggo ngerti
          F        C
 koe mung dolanan ati
     Dm
 aku sing tenanan mung dadi
       E
 bahan pelampiasan..

   Am         Em
 pilihan anyarmu
       F           C
 kui tetep bakal bedo
   Dm                E
 rabakal koe nemoni awakku..
              Am E
 neng uwong liyo..

Musik : Am Em F C Dm..E..
        Am Em F C Dm..E..
                        yeah,

Am
 aku jane ngerti
                  Em
koe kui mung ngapusi 
                               F
gelem mencintai diriku selama iki.. 
padahal ono wong liyo
                 C
sing neng njero ati 
            E                Am
tego tegane aku iki mbok larani..

                             Em
duh Gusti yen pancen iki dalane
                                F
bakal tak tompo opo wae keputusane
                               E
jujur ati iki rasane wes ora betah
                             (Am 
mungkin iki dalane wes kudu pisah..

Reff :
   Am               Em
 cukup tak nggo ngerti
          F        C
 koe mung dolanan ati
     Dm
 aku sing tenanan mung dadi
       E
 bahan pelampiasan..

   Am         Em
 pilihan anyarmu
       F           C
 kui tetep bakal bedo
   Dm                E
 rabakal koe nemoni awakku..
              Am  E
 neng uwong liyo..

   Am               Em
 cukup tak nggo ngerti..
          F        C
 koe mung dolanan ati..
     Dm
 aku sing tenanan mung dadi
       E
 bahan pelampiasan..

   Am         Em
 pilihan anyarmu..
       F           C
 kui tetep bakal bedo..
   Dm                E
 rabakal koe nemoni awakku..
              Am
 neng uwong liyo..
   Dm                E
 rabakal koe nemoni awakku..
             (Am)
 neng uwong liyo..

Outro : Am Em F C
        Dm..E..Am..

   --------------
===ORIGINAL CHORD===
   --------------

Intro : Bm F#m G D Em..F#..

Bm                A            D
mungkin iki dalan sing wes tak pilih..
Em       A        D
kudu pisahan karo koe..
    Em      F#         Bm  F#
tresnane raiso di teruske..

Bm             A       D
opo wes lali koe ro janjimu..
Em           A         D
sing rabakal ninggalke aku..
  Em       F#           Bm
jare atimu mung dinggo aku..
F#                   Bm  F#
selawase mung dinggo aku..

           G          A
nanging ngopo.. koe malah lungo..
          G                   F#
mbedo tresno.. gandeng wong liyo..

Reff :
   Bm               F#m
 cukup tak nggo ngerti
          G        D
 koe mung dolanan ati
     Em
 aku sing tenanan mung dadi
       F#
 bahan pelampiasan..

   Bm         F#m
 pilihan anyarmu
       G           D
 kui tetep bakal bedo
   Em                F#
 rabakal koe nemoni awakku..
              Bm  F#
 neng uwong liyo..

Musik : Bm F#m G D Em..F#..
        Bm F#m G D Em..F#..
                          yeah,

Bm
 aku jane ngerti
                  F#m
koe kui mung ngapusi 
                               G
gelem mencintai diriku selama iki.. 
padahal ono wong liyo
                 D
sing neng njero ati 
            F#               Bm
tego tegane aku iki mbok larani..

                             F#m
duh Gusti yen pancen iki dalane
                                G
bakal tak tompo opo wae keputusane
                               F#
jujur ati iki rasane wes ora betah
                             (Bm)
mungkin iki dalane wes kudu pisah..

Reff :
   Bm               F#m
 cukup tak nggo ngerti
          G        D
 koe mung dolanan ati
     Em
 aku sing tenanan mung dadi
       F#
 bahan pelampiasan..

   Bm         F#m
 pilihan anyarmu
       G           D
 kui tetep bakal bedo
   Em                F#
 rabakal koe nemoni awakku..
              Bm  F#
 neng uwong liyo..

   Bm               F#m
 cukup tak nggo ngerti..
          G        D
 koe mung dolanan ati..
     Em
 aku sing tenanan mung dadi
       F#
 bahan pelampiasan..

   Bm         F#m
 pilihan anyarmu..
       G           D
 kui tetep bakal bedo..
   Em                F#
 rabakal koe nemoni awakku..
              Bm
 neng uwong liyo..
   Em                F#
 rabakal koe nemoni awakku..
             (Bm)
 neng uwong liyo..

Outro : Bm F#m G D
        Em..F#..Bm..

Baca selengkapnya ›
Incoming search

chord gitar Pilihan Anyarmu mudah, kunci gitar Pilihan Anyarmu, chord lagu Pilihan Anyarmu - Empat Lima Official, chord dasar Pilihan Anyarmu - Empat Lima Official, chordtela Pilihan Anyarmu - Empat Lima Official, chordseasy, ukulele, ultimate guitar, lirik lagu Pilihan Anyarmu - Empat Lima Official, download lagu Pilihan Anyarmu - Empat Lima Official mp3

Disclaimer

Lirik Lagu, Chord Gitar, dan Video Youtube yang tersedia atau ditampilkan di atas hanyalah untuk tujuan pembelajaran dan referensi saja. kami juga tidak menyediakan link download mp3 maupun video, tonton video youtube dari Pilihan Anyarmu di youtube: https://youtube.com/watch?v=6j4_VXX8scI

Chord Gitar Terkait

Koleksi Kunci Gitar / Lirik Lainnya dari Pilihan Anyarmu

    Chord Lagu Lainnya

    Sedang Dicari

    Pengguna lain juga sedang mencari